Насловна Политика ДПС: Лукшић се није састајао тајно са Грађанским покретом

ДПС: Лукшић се није састајао тајно са Грађанским покретом

1
ПОДИЈЕЛИ

Из Демократске партије социјалиста ДПС данас су саопштили да се њихово чланство не састаје тајно са представницима других политичких партија.

igor_luksic

“Иако су расколи у другим политичким партијама постали дио свакодневног црногорског политичког миљеа, ДПС се потврдио као партија у којој су њени највиши функционери и чланство у свим својим активностима у потпуности посвећени демократским принципима на којима је партија утемељења”, саопштено је данас из ДПС-а.

Према њиховим ријечима у том смислу, полазећи од демантија потпредсједника ДПС-а Игора Лукшића да је имао било какав тајни сусрет са службеним представницима Грађанског покрета, ДПС одбацује као спекулације било какво учешће њених функционера у таквим разговорима са представницима других политичких партија.

“Овакви или слични покушаји политичких противника ДПС, као најјаче и демократски најорганизованије партије у Црној Гори, били су као и до сада неуспјешни и компромитујући за све њихове актере”, закључили су у ДПС-у.

Данас је Информер објавио да се потпредсједник ДПС-а недавно састао са представницима Грађанског покрета.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Ako je vijest o „tajnom“ sastanku objavio INformer jasno je da iz toga stoji ANB kaoji baca spicu između Građanskog pokreta i DF-a, odnosno NOVE i Lekića.
    Providno.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here