Насловна Насловна ДПС: Иако опозиција неће бити у радној групи, предложићемо измјену и допуну...

ДПС: Иако опозиција неће бити у радној групи, предложићемо измјену и допуну изборних закона

1
ПОДИЈЕЛИ

Демократска партија социјалиста ће за десет дана имати своје предлоге измјена и допуна изборних закона. Они су како кажу спремни да уваже све што је могуће, а своје предлоге представиће ОЕБС-у, како би провјерили јесу ли у сагласности са њиховим препорукама, преноси „Побједа“.

ДПС своје предлоге неће слати у скупштинску процедуру, док опозиција не прекине бојкот парламента.

„До сада смо имали добру праксу да изборне законе заједно усаглашавамо. Предсједник парламента тражи да се формира радна група од представника свих посланичких клубова. Претпостављам да у овом тренутку опозиција неће ући у ту радну групу, али без обзира на то, ми ћемо предложити измјену и допуну тих закона. Ти предлози ће чекати колеге из опозиције, јер за измјене изборних закона потребна је двотрећинска већина“ рекли су из ДПС, преноси „Побједа“

Из ДПС-а поручују да, иако опозиција и даље бојкотује Скупштину, чак и ако изборни закони не буду промијењени, т не може довести у питање предсједничке изборе.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Milova Skupstina ne predstavlja narod CG. Nastala je kao rezultat ovog nakaradno izmisljenog „zlocinackog udruzenja“. Kao takva Milova porodica sama sebe je stavila u ulogu pravog zlocinackog udruzenja, koja je na beskrupulozan, nemoralan nacin omela izbore, sto se u EU smatra mafijaskom drzavom, najnovijom clanicom NATO-a.

    Na dan izbora u PG su po ulicama zavijale sirene na brojnim policijskim kolima. Na TV su imali udarnu vest, kako je CG napadnuta spolja od strane Rusije i terorista iz SR. Svi smo tad mislili da tu ima nesto. Sad smo to nesto videli: Milova porodica je ucenila dvojicu ubica u bekstvu – Paju i Sindju. Oni su platili karte i hranu za grupicu keramicara i domacica. Njih je cekalo na dan izbora hapsenje, sirene, TV. I pored sve te kriminalne Milove sheme, Milo je po prvi put izgubio i ove namestene izbore, ali je formirao vladu sa revansistima Boshnjacima i revansistima Albancima, koji su hteli da CG bude ugurana u NATO i to ih je jedino ujedinilo sa Milovom porodicom: Osveta cetnicima za krvavi gradjanski rat.

    Privremeno mozete svasta da uraditre, ali na dugu stazu – sve ce doci na pravo mesto, u skladu sa moralom i prirodnim zakonima.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here