Насловна Насловна Домаћи Шарлијевци у нападу на ,,Фашисту Путина“

Домаћи Шарлијевци у нападу на ,,Фашисту Путина“

ПОДИЈЕЛИ

Након синоћње вијести о убиству руског опозиционара Немцова, фасцинантна је била помама домаћих Шарлијеваца на друштвеним мрежама, која и даље траје, у додјељивању Путину улоге убице и џелата. Веселила ме је помисао о хистерији која је завладала у круговима ових долар-фанатика, који су случај експресно „анализирали и ријешили“, почевши од Миловог бизнис-кумаре, који је почео да развија своје уобичајене теорије о „злочиначкој мисији православних народа“, преко крема бизарног НВО сектора, па све до традиционалних шовиниста и русофоба који су у реалном времену извјештавали о злочиначком акту „фашисте Путина“.

putin

Као да им је неко потпалио ватрицу испод њихових доларима западних корпорократа подмирених стражњица, ова весела дружба домаћих фанатика-Шарлијеваца је успјела да оптужбу изнесе и пресуду донесе чак и прије иностраних јастребова Мекејна, Каспарова, Порошенка… Јер, „они знају“. Способност перцепције и доношења закључака им се повећа брзином свјетлости када намиришу „шансу“ за зелембаћима. Можда их Мекејн и одликује за тако експресно дјеловање.

sarli-bedž

И у чему се састоји теорија домаћих Шарлијеваца? Тај зликовац Путин, који има изузетно низак коефицијент интелигенције а и болује од неког синдрома деменције (како је утврдио Пентагон), у тренуцима када 80% његовог народа подржава све што ради, умислио је да је паметно и политички профитабилно да убије једног опозиционара? Да, баш у овом тренутку Путин је закључио да би то била „права ствар“, да ће то довести до повећања угледа Русије на интернационалној сцени и јачања значаја земље, резонују домаћи Шарлијевци. У то желе да нас убиједе Звезде Гранта smile emoticon.

Не треба се чудити оваквој „креативности“ домаћих фанатика и њихових иностраних ментора. Они су у неким ранијим приликама износили још смјешније тврдње и још бизарније „доказе“.

kolim pauel dokaz

Сјетимо се парадирања Колина Пауела у УН, када је приказивао некакве глупости које је именовао Садамовим бојним отровима који су пронађени, да би касније у својим мемоарима изнио да га никада није било срамота као у тој прилици, када је био принуђен да лаже и подмеће попут посљедњег биједника. Међутим, они су након таквих смијурија успијевали да остваре зацртане мисије, уз помоћ зла и оружја. У овој ситуацији то не може бити случај, па чак и када би намјештаљке биле софистицираније (и епизода са малезијским авионом обореним изнад Украјине томе иде у прилог). А зашто не може? Јер Баћушка има Булаве. И није му до шале.

(презето са Фејсбук профила Бошка Вукићевића-Перфект Стренџера)

 

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Одличан осврт. Некоје добро написао да је ово још један ”залутали трећи метак” опаљен из ЦИА снајпера.

 2. 0
  0

  Boris Nemcov je mnogo volio svoj jevrejski narod nesebično mu se žrtvovao i radio po smjernicama iz zapadnog Londona dobijenim od vođe Iluminata Rotshilda , samo nije znao i ako je bio doktor fizike, da mu više vrijedi u čvrstom nego u tečnom agregatnom stanju…

 3. 0
  0

  Bio savetnik Jelcina kada je vršena najveća pljačka u istoriji civilizacije…to mu je kao legitimacija da je borac protiv korupcije i borac za demokratiju…Koji apsurd i cinizam NaciEvrope i Jevreja. Ali NaciEvropa i Jevreji se nikad nisu ni obazirali na humanističko…
  Setite se samo, kako su se Jevreji zverski iživljavali nad ruskim seljacima još u Carskoj i Lenjinovoj ( isto Jevrej) Rusiji i SSSR-u.
  Jevreji, Vatikan i NaciEvropa gube polako kontrolu…i tu leži 101% svih zla čovečanstva i planete…

 4. 0
  0

  Slusam nocas ARD,Njemacka trazi od Rusije razjasnjenje ubistva?Odmah iza toga ide do sada neobljavljeni intervju sa Njemcovim ,koji je snimljen 15,12.2014,znaci prije tri mjeseca,ne mozemo a da se ne zapitamo sta su to „NEZAVISNI MEDIJI U NJEMACKOJ “ cekali tri mjeseca.postojie samo dvije solucije ,prva je da su cekali ovo sto se danas desilo ili da neko ubije Putina.
  Njemacka politika je obican kurton to se odavno zna ,ali ovako kao nocas mogu reagovati samo robovi,ili neko u koga se probudio duh Lene Rifenstaj,u sta sumnjam.
  Zato ne treba se cuditi ako neko u Americi ili gdje se nalazi Holdokovsi izvrsi jedan ovakav mucki napad.Amerika je u rasoadu i njima je sve dozvoljeno,ovako nisko nije isao ni Hitler
  Na Zapadu je sve dozvoljeno samo da kasa stima,pitamo se do kada
  Za nadati se je da Rusi uhvate tog idiota i predstave ga svijetu,narvno u sta ce oni posumnjati.
  danas niko ne pominje rusenje aviona iznad Ukraine,iako su crne kutije isporucene,vazna je tenzija lazi,ko je sledeci?

 5. 0
  0

  Sledeci video prikazuje poslednje sekunde Borisa Njemcova i njegovo ubistvo.Vide se kako jedan par u 23 30 ide preko mosta.

 6. 0
  0

  istovremeno ide auti sa upozoravajucim svijetlom polako vjerovatno nesto kao auta za ciscenje ulica.ide samomom ivicom ulice

 7. 0
  0

  Ovdje se vidi da je ubica Njemcova ubio i usao u drugi automobil,sto znaci da ga je neko pomagao i on je usao u auto za to pripremljeno,medjutim auto u koje je usao nije bijelo nego tamno kao je u dopisu pisalo.Vrijeme ubistva je prije nego je u dopisu naznaceno.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here