Насловна Политика Додик: Власт способна да се обрачуна са криминалом

Додик: Власт способна да се обрачуна са криминалом

0
ПОДИЈЕЛИ

milorad-dodik-dozПредсједник Републике Српске Милорад Додик оцијенио је да раскринкавање полицијских инспектора, који су били у спрези са каматарима и нарко-дилерима, представља способност актуелне власти да се обрачуна са криминалом, извјештава Срна.

„Рекли смо – идемо прво да полицију ослободимо двије ствари: криминалних и доушничких елемената за странце. Овђе сте имали полицајце који су редовно реферисали странце о многим стварима и – што је најгоре – подметали су и лагали“, рекао је предсједник Српске.

Додик је за „Еуроблиц“ навео да ти људи нису више на руководећим мјестима у полицији, а да још мало неће ни бити у полицији, поручивши да ће одговарати за своје поступке.

Предсједник Српске је демантовао и наводе да је кум са бизнисменом Милом Радишићем, те да је повезан са изградњом објекта у Бањалуци које изводи фирма „Гранд трејд“, прецизиравши да му Радишић није кум, те да га је упознао прије неколико година и да се не стиди тог познанства.

Додик је, такође, поручио свима који га нападају да правосудним органима доставе доказе за било какав криминал и лоповлук, уколико их имају.

„Нека иду на судове. Пристао сам да будем ово, али не могу да пристанем да неки људи атакују на моју личност и породицу. Некима то нећу опростити, а како ћу се реванширати – то је моја одлука“, нагласио је Додик.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here