Насловна Насловна Додик: Србија и српски народ су сатанизовани (ВИДЕО)

Додик: Србија и српски народ су сатанизовани (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

На скупу „Паљење Балкана – од Македоније до Републике Српске“ који је у организацији Медија центра одржан у Београду говорио је и предсједник Републике Српске Милорад Додик. Додик је навео да су Србија и српски народ у вријеме Слободана Милошевића сатанизовани, и да је успостављен систем казне који се спроводи без обзира ко у Србији био на власти.

„Може да дође колико хоћете људи, потпуно супротних Милошевићу а казна за Србе и српски народ остаће иста, зато што је некада у историји имала неког Милошевића“, казао је Додик.

Он је такође истакао да су се ситуација веома промијенила у односу на вријеме када је потписан Дејтонски споразум.

„У Дејтонском споразуму Република Српска има своју војску, РС има свој фискални систем, РС има своје право на међународне односе – све је то у међувремену укинуто. Укинута је војска РС интервенцијом високог представника, укинут је фискални суверенитет“, нагласио је Додик.

paljenje balkana 1

Он је напоменуо да Република Српска никада није била лишена опасности да нестане.

„У добре намјере Запада према нама не треба вјеровати“, нагласио је предсједник Републике Српске, и додао: „Наши живот се одвијају у готово идентичним околностима нестабилности која је продукована више са стране него што је то изнутра“.

Говорећи о ситуацији на Косову и Метохији и оној у Босни и Херцеговини, Додик је нагласио да у Међународној заједници постоје двоструки аршини.

„Они нама намећу европски пут а сами бјеже из тог пута“, закључио је своје излагање предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Излагање предсједника Додика можете погледати у видео прилогу (30:00-1:05:06).

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here