Насловна Политика Додик наставља без исламске и католичке вјерске заједнице

Додик наставља без исламске и католичке вјерске заједнице

0
ПОДИЈЕЛИ

Како преноси ФЕНА, представници католичке и исламске вјерске заједнице нису се одазвали на данашњи састанак код предсједника Републике Српске (РС) Милорада Додика.

Подсјетимо, Грађани Републике Српске су убједљиво изразили своју вољу да 9. јануара славе Дан Републике Српске. Они су то изгласали на референдуму 25. септембра. Након тога су говори мржње, уперени против легитимно и законито изгласаног празника, свакодневно долазили са званичних адреса острашћених власти Сарајева, у чему су их здушно подржавали челни људи исламске и католичке вјерске заједнице, што је узроковало да се још више затегну односи између Сарајева и Бањалуке.

Представници вјерских заједница, чија ја мисија на земљи да људе мире и повезују ма које вјере они били – раде све супротно од тога. Управо је пријем код Додикa требало да буде мост који би народ Босне повео ка превазилажењу међуетничке и вјерске нетрпељивости, али су католичка и исламска заједница, својим недоласком, још једном показали неодговорност и неспремност на компромис. Ове заједнице вођене сатанистичким про-западњачким лобијима који раде на дестабилизацији православља, не да су само неспремне на компромис и превазилажење кризе, него заправо, по инструкцијама претходно наведеног лобија, активном деструкцијом покушавају негирати све што је православно.

Dodik nije komentarisao nedolaženje islamske i katoličke vjerske zajednice.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here