Насловна Политика Додик: Москва нас подржава у правом тренутку

Додик: Москва нас подржава у правом тренутку

1
ПОДИЈЕЛИ

Руска подршка референдуму у Републици Српској, значи много, али је и логична, јер је Русија од почетка имала увид у оно што се дешава са наметнутим одлукама високих представника, континуирано је одбацивала такву праксу и никада није подржала правно насиље међународне заједнице, поручио је председник Републике Српске Милорад Додик.

dodik

Русија је, каже, једина остала доследна у примени и поштовању Дејтонског мировног споразума чијем потписивању је сведочила. Председник Додик изразио је захвалност Русији на подршци и online casino подсетио да је референдум неминован ако не буду испуњени захтеви Републике Српске.

Подршка званичне Москве која је отворено стала на страну Српске веома је значајна и долази у правом тренутку, јер је Република Српска неоправдано изложена нападима међународне заједнице због демократске одуке о референдуму, сматра председник Српске Милорад Додик. Поновио је: „Не узимамо оружје, већ користимо демократско право„.Јасна је политика Русије, која, каже Додик, у континуитету штити међународно право, а не бави се спекулацијама.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    „Ne uzimamo oružje već koristimo demokratsko pravo!“
    Mnogo često manipulišete sa tim „demokratskim pravom“ pa poslije htjeli ne htjeli morate uzet i oružje jer ne shvatate da je svako pravo ograničeno pravom drugih komšija na slobodan život! ne možete se vi u BiH raskomotit toliko da drugima onemogućite normalan život i funkcionisanje. Bosna se ne može dijelit po nečijim željama.Moraju svi trpjet sve, nema niko pravo na odcjepljenje kakvo Dodik želi!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here