Насловна Политика Додик без визе за улазак у САД

Додик без визе за улазак у САД

1
ПОДИЈЕЛИ

Председник Републике Српске Милорад Додик није добио визу за улазак у Сједињене Америчке Државе, саопштено је из кабинета председника РС.

Додик се, како се наводи, захвалио за позив који је примио да учествује у свечаности поводом инаугурације новоизабраног председника САД Доналда Трампа и организаторе свечаности обавестио да је, нажалост, морао да откаже најављени долазак јер свега неколика дана пред пут није добио визу за улазак у САД.

„Сам пут изискује више дана за припрему, а недобијање визе је онемогућило да се исте благовремено учине“, стоји у саопштењу. Додик је уз захвалност пренео очекивање да ће се са људима из нове администрације председника Трампа у најскорије време срести и да одгађање сусрета из наведених разлога „неће спречити изградњу конструктивнијих односа и бољег разумевања“. Амбасада САД у Сарајеву одбила је најпре да Додику изда дипломатску визу, а сада му није дала грађанску визу.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Sramota! To je samo dio nevjerovatne opstrukcije stare garniture koja silazi sa vlasti, ali i sa istorijske scene. Takav nivo opstrukcije nije vidjen u istoriji USA. Napokon su se liberalni globalisti pokazali u pravom svijetlu. Nema vise iluzija, svako ko ima imalo soli u glavi vidi s kim imamo posla.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here