Насловна Друштво Фијаско на дочеку Нове године на подгоричком тргу

Фијаско на дочеку Нове године на подгоричком тргу

6
ПОДИЈЕЛИ

Дочек Нове године на главном градском тргу Главног града ове године, може се рећи – није испунио очекивања. Невелики број Подгоричана је одлучио да 2017. годину дочека уз музику Кнеза и Зорана Калезића, а да не говоримо да Главни град Црне Горе новогодишњим концертом могао, и требао, да привуче велики број туриста и на тај начин оправда средства уложена у новогодишњи концерт на тргу.

Највећи број грађана Главног града Нову годину је дочекао у својим домовима или у неком од подгоричких локала, а неки су отишли до Будве, Тивта, Бара…

Они који су, ипак, дошли на трг, на друштвеним мрежама су критиковали овакав потез Главног града.

„Јефтиније је Мигу било да нам свима који смо били на тргу плати вечеру, но што оволико трошак направи граду“, само је један од коментара на друштвеним мрежама.

„Дочек Нове године уз врсне пјеваче Зорана Калезића и Кнеза, трг Подгорица. Нема нас пуно, нема нас ни пун аутобус али нас баш брига сто нико не слуша ову глупу музику. Баш нас брига за Северину што пјева у Бару и њене усне. Баш нас брига и за Јоксимовића што пјева у Будви. Како је тек овима у Колашин, Мојковац, Пљевља ,Бијело Поље, Беране, Андријевицу, Плав, Гусиње, Рожаје, код њих не пјева ни ћук ни вук. Нека им неко јави да долази Нова година“, написао је Подгоричанин на свом ФБ профилу.

screenshot_6

Извор: Волим Подгорицу 

6 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Možda su ljudi shvatili da trg i nije baš nagrada jer da jeste prvi bi političari bili tamo. Narod puste na trgove kao stoku na ispašu a oni uživaju u dobrim hotelima na račun tog istog naroda!!

  2. 0
    0

    И полицијска контрола недовољна; петарде су често пуцале, полупијаних са недоличним понашањем је било и сл.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here