Насловна Друштво Добро дошли у Монтенегро: Шалета Ђуровић пребио туристу из Србије

Добро дошли у Монтенегро: Шалета Ђуровић пребио туристу из Србије

23
ПОДИЈЕЛИ
Шалета Ђуровић

Шалета Ђуровић, предсједник Агенције за електронске комуникације и поштанску дјелатност у петак поподне претукао је Александра Крстића, туристу из Србије, јер је Крстић наводно поставио пешкир на мјесту гдје је Ђуровићу „заклонио“ Сунце.

Вербални спор је довео до тога да Ђуровић због, како је казао, увредљивих ријечи ошамари, а потом и песницом удари Крстића. Крстић је након тога пао на земљу, а када се придигао, позвао полицију. Особље на плажи је одмах притрчало и раздвојило Ђуровића од Крстића, којем је указана прва помоћ.

“Звао сам полицију само зато што тврдим да ама баш ничим нисам допринио да дође до овог напада, ни на крај памети ми није било да било кога увриједим. Да су ми рекли да им смета пешкир, склонио бих га, а раније сам видио на истој плажи да и други људи то раде. Имао сам наочаре велике диоптрије на глави које су ми након првог ударца пале и разбиле се”, рекао је на претресу Крстић.

Након претреса, изјава свједока, суочавања Ђуровића и Крстића и љекарских извјештаја, судија Дубравка Мажић је пресудила да је Крстић крив што је на јавном мјесту вријеђао Ђуровића и изрекла му новчану казну од 105 евра. Судија Мажић је након тога рекла да је Ђуровић крив што је на јавном мјесту физички напао Крстића и задао му један шамар и три ударца песницом, за што је кажњен 350 евра.

У очигледно монтираном судском поступку, туриста из Србије је оптужен да је наводно вријеђао Ђуровића. То је, иначе, класични уличарски трик који локални криминалци увијек употребљавају пред судовима Монтенегра након што изврше насиље. Тако је било и овог пута, па је судија Дубравка Мажић донијела осуђујућу пресуду за претученог, иначе авионжењера из Србије.

Један од свједока, спасилац на плажи Марко Угреновић, казао је да је видио прво шамар, због чега је потрчао према њима, а док је прилазио, видио је и „серију од три-четири ударца песницом “. Други свједок, шеф плажног особља Војислав Вуковић, рекао је да је он потом стао између Угреновића и Ђуровића којем је рекао да сједне „док не дође полиција“

Љекарским прегледима у Хитној помоћи и барској болници, њему је констатована отеклина на лијевом образу површине 7×7 цм.

Двоструки аршини црногорског судства

Судија Дубравка Мажић је изрекла пресуду да је Александар Крстић крив због вријеђања и изрекла му новчану казну. Овдје не би било ништа чудно, да се не вратимо који мјесец уназад и сјетимо дешавања у холу Скупштине када су посланици Демократског Фронта, револтирани одлуком о противправном скидању имунитета лидерима ДФ-а, ушли у зграду Скупштине и вербално се суочили са посланицима ДПС-а. 

Тада је посланица ДФ-а Марина Јочић задала шамар посланици ДПС-а Марти Шћепановић, након чега је у предвечерје одведена марицом у Суд за прекршаје. Међутим, то није све, јер је крња Скупштина кршећи Устав поново скидала имунитете виновницима вербалних сукоба из зграде Скупстине, међу којима и посланици Јочић, па је тако у оптужном предлогу недавно стављено да ће се посланици Јочић судити за кривично дјело насилничко понашање. Међутим, посланици ДПС-а који су такође вербално вријеђали посланике ДФ-а, прошли су без опомене, а камоли казне. Овим поступком, доказано је да црногорско судство користи двоструке аршине и крши Устав. 

 

23 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  I treba da ih biju kad su to jedni glupaci. Ja ne znam sta treba jos ovi milogorci da urade proriv Srbije da ovi naivnjaci ne dolaze na more.

  • 0
   0

   Нико цивилизован не очекује да треба због пешкира да се бори на живот и смрт. Људима који не живе у дивљем Монтенегру ( од чега је увијек патио) не пада на памет да се за сваку ствар( па и пешкир) треба доказивати песницама. На сцени су Уличари, којима су памет, мудрост, учтивост, цивилизованост непознате категорије. Они више имају у шаци, него у мозгу. Из скоро сваког шефа, директора, функционера кога су поставили избија насиље, а не знање, карактер, поштовање других. Нема напретка и среће са овим празноглавцима, који мисле да су нека сила, а у ствари су најпримитивније кукавице. Могуће да се он зове Шакета, а не Шалета, па се неко нашалио.

 2. 0
  0

  Sto puta govorim svakome a sto idete u tu besudnu zemlju kao da nema mora sem ovdje ,jos kad se pogledaju usluge i koliko to kosta treba biti sumanut pa dolaziti kod nas na more.
  A sto se tice Salete i druzine ,neka tako i treba ,pa ovo je Crnogorsko ada cije i more i nebo i zemlja ,e sda ce nama da se muvaju tu neki Srbijanci Rusi i neznam ko drugi,samo ti Sale prebijaj ,dok ti neko ne razbije njokaricu i to dobro.
  Ovo je privatn drzav,tako se i ugostitelji ponasaju,zagradili obalu a ujedno i more,ko dolazi mora da bi usao bilo gdje da se okupa da plati debelo,jer ne postoji obala,ona je privatizovana,svako ko je ogardio kucu na obli zagradio je i dio mora,tako da Mpntengro nema vise gdje da izadje na more, u stvari narod koji hoce da se okupa a da ne plati nekome prolaz.
  Rade to naravn i svi drugi Rusi Englezi i svako ko kupi dio zemlje blizu mora ali samo kod nas to u drugim krajevima svijeta nije moguce. Bunili se prosle godine Krtoljani kako im je Radoman Bozovic zagrdio obalu ,nikome nista ,opstina cuti a Raso drzi bordel u kucu,stoces umoran covjek od velikog posla pa kaze e i ja imam pravo na dio obale,jesmo li Crnogorci ili nijesmoTako mozda je Saletu bilo usko,a Sunca malo,nikad manje nego voe godine,udri Sale majstroe zasto nebi ,ti si sin oslobodioca i heroja,sto ti nebi nekoga tukao kad ti moze bit,pa nijesi ti gori od Skaljaraca ili Kavcana
  Sve je ovo slika i prilika poludivljeg naroda koji je dostigao vrhunac svog skitaluk ,ovo su samo posledice i nasledje neljudski tekovina evo skoro jedan vijek
  Dobro mi zivimo i prolazimo ,dobro,jos da nam ne semtaju ovi turist sa strane,i ovi domaci koji nemaju gdje da se okupaju gdje bi nam bio kraj.
  Ne treba se cuditi razbojnistvu Crnogorskom ni ustastvu Primorskom.dobro su se te dvije kompnente sjedinile,zato imao danas to sto imamo,prebijanje turista u zabranu muzike,sve to od dtpadniak jednog naroda.
  Pravo je cudo kako iko ovdje dolazi ,zaobilazite ovo okuzeno podrucje,ima mora koliko hocete preko Grcke Albanije Turske pa sve do Japana i Pacifika do Kariba i Australije,nigdje necet gore proci nego kod nas ,a jos to morate palcati,jeli ovaj narod stvarno lud,ili je to neki priropdni poremecaj,sto sve treba da radimo gostaim da bi ih otjerali,nazivamo ih pogrdni imenima,tucemo ih bacamo se kamenicama na autobise vrijedjamo.Lider regiona je postao u parvom smislu rijec lider u prostakluku i primitivnosti,lider u rzzbojnistvu i kradji ,lider u svemu i svacemu neljudskom i nenormalno, lider nebi bio lider da nije ovakvih lidera,kao Sale Moskovica i ostali drugi Neadrtalci,zato samo tako sigurnim putem Montenego najprimitivnije leglo najprimitivnijih ljudi ,jos malo,samo jos malo,sve ce to biti poravnato,i to brzo i pravedno
  Oj svijetla majska zoro ,oj posrana Crna Goro,poserm ti se u ovakvu valst i one koji je sprovode!

 3. 0
  0

  …“kome majku…!?“

  …“тамо ђе престају да ти Ј мајку, а почну да ти Ј оца…“

  а што се језика службене забиљешке тиче…
  Србине, брате, границе земаљске Српских земаља прилагодити треба, а не у Прокрустову постељу лијегати… мислим да је професор Петровић, из Црне Горе Србин, са колегама његовим, са уже стручне стране покренуо питање Новосадског договора

  http://www.politika.rs/scc/clanak/313203/Kako-je-srpski-preimenovan-u-srpskohrvatski

  Mali Budo – A vidji naljuti se
  https://www.youtube.com/watch?v=z7ezJFUeHZs

 4. 0
  0

  Шта да их бију.Да има нас као што нема да се организујемо ми би били ове дукљане.Овако нек они бију нас кад им може бит.Мора да је Шалета у сред се њега усерем видио да је јачи од брата Србина па ударио.Да налете на неког ко им је киван не би никог дирали више.Но пази се та банда.Избјегаваји сукобебса јачим од себе и тако је увјек било.Неко ће ме питат што се не организујемо?А како кад нико јавно а ни тајноуз нас неће да стане и помогне окупљање.Срби су сами криви за све.

 5. 0
  0

  Бесудна земља-проклети и Богоотпали монтенегро са криминалцима и неандредналцима на власти,кадру титограских вељих школа,унуцима црвених антихриста-братоубица и Богоубица:Саве Мизаре,Драгице Правице,Сава Јоксимовића,Јова Капићића,Воја Зечевића,Воја Раковића,Панта Перовића,крволока од тамо њиховог пасјег гробља до Зиданог моста и олошем по пирамидном систему који се накотио у свим сверама као овај локални монголоид,који осим властитог кавеза у коме су се прогласили сатрапима и гаулајтерима , направио је приватну прћију од свега:и од земље и од ваздуха и од мора и од обале и од назови“државе“ -која ће им се Промишљу Господњом свети на „долину богова“-како су сами себе прогласили потомци некада дичног Цетиња-која гордост,самољубље и отпад Господе сачувај, са околним камељаром и енклавама у Петњици и Рожајама ако се не припоје матичном „санџаку“ и оставе на цједилу „браћу“ дукљане-монтенегрине,….па нека уживају у питомини беспућа БЕСУДНЕ ЗЕМЉЕ….Велика већина грађана Србије и не долази до мора тзв.Горе-Црне,проклетог монтенегра већ поодавно,а онима који још имају неке заблуде ово нека буде дефинитивна поука и порука…НИКАДА ВИШЕ!!!!!!

 6. 0
  0

  Naš primitivizam je naša bruka ali nismo ni sami sasvim krivi zbog toga,tako nam je nametnuto istorijski. Opasno je financijski a ne edukativno, bogatiti, primitivce. Dakle uradimo sve što možemo da se uljudimo i druge uljudimo… Grčka je tu daleko ispred nas ali nisam mišljenja da treba bogatiti njih a ne naše ljude u Cg. Ko neće da je Srbin u Cg ne treba mu ostavljati novac! To se zove edukacija i patriotizam.

 7. 0
  0

  Sad se vidi kakve amebe rukovode funkcijama u ovom društvu i šro mi sve preživljavamo od njih i njihove sile nečiste jer nisu oni postavljeni zbog naroda već narod zbog njih.“A ove iz Srbije treba tuči jer uglavnom i ljetuju kod ameba kad dođu na more.“,a šta drugo reči a ne zaplakati od muke i budala oko nas.

 8. 0
  0

  Он је председник агенције за електронске комуникације, а код комуникације тет а тет, на плажи, неможпротивсебе 🙂

 9. 0
  0

  ZA SRBE JE GRČKA NO JE OPET I TAMO MUKA JER SRBI U ČOPORU OD 10 – 15 NAPADAJU TURISTE ČAK IH I UBIJAJAU!
  SRBI NIJESU ZA NIĐE!

  • 0
   0

   …изузев за Црну Гору 🙂 Ту једино имају јаче чопоре. Доказ да су Црногорци Срби на стероидима 🙂

  • 0
   0

   А остави ти Србе из Србије на миру,од њих ми живимо.Код нас на приморје су увијек добродошли.А и то мало што долази,оћете да нам расћерате.Вас „туристе“ Дукљане (част ријетким изузецима) зовемо дивљани,што се нас тиче не треба да долазите.Дођете у чопорима сопственим превозом,заузмете сва паркинг мјеста,дерете се као магарци кад видите море,поједете које парче пице или пљескавицу и око 7 трк назад.Не плаћате смјештај ,не ноћите.Никакве користи од вас.Никакве.

 10. 0
  0

  Iskompleksirana primitivna ultrašovinistička naci kvazidržavica sa ološem koji radi u njenim kvazidržavnim organima, ne znam što ste drugo očekivali? I treba prebijati ove Srbijance kad dolaze da bi ih neko ovdje ponižavao i tukao!

 11. 0
  0

  Требао је Шалета да те још који пут ошалета, кад си говедо, мој Србијанче.
  Дојавио си овдје на море да пуниш џепове Шалети, и дружини, мафији, па те још по носу.
  Е, нека су.
  Дођи и догодине.
  Шта вам је марво србијанска, куд ћете у Црну Гору.

  • 0
   0

   Не долази ни ти на приморје говедо дукљанско.Нисмо вас жељни ни мало.

  • 0
   0

   Немојте онда ни долазити до Београда да се школујете,тргујете,шетате маркирана издаља по улицама и булеварима-као прави сељобери и џибери,купујете станове,изигравате кабадахије и силеџије,посебно да се лечите и ви и ваше породице када вам затреба,никада ни у ком случају,када већ нисте добродошли-срам вас било олоши незахвална,бахата и примитивна,која од 1945 сатире и лице и наличје Господског Београда,неадренталци примтивни!!!!! Част честитим,ретким и пристојним појединцима који представљају оличење истинске,патриотске,Српске Црне Горе,који су инкорпорирали своје традиционално и витешко васпитање са урбаним начином живота са средином у коју су дошли и тако постали угледни чланови заједнице која их је као као такве и прихватила-због њих и не генерализујем цео Православни народ истинске Српске Црне Горе,јасно их као и већина грађана Србије одвајајући од вас монтенегрина и тзв.националних Милогораца!!!!Него знате шта господине чобанине правац Тирана,Приштина или Загреб..тамо ће вас раширених руку дочекати и братски загрлити!!!!И не брините ,и они који су се у промилима мерили, а који су долазили на море тзв.вашег монтенегра неће НИКАДА ВИШЕ!!!!!Уживајте у вашем камењару сами са собом-јер се само сами себи довољни и потребни,па летујте и купајте се до миле воље!!!!

 12. 0
  0

  Шале драги наш брате дођи нам у Србију да ти Србијанци покажу да за такве имамо лека. Шупчино једна нашао си да бијеш полуслепог човека и то пред породицом. До скорог виђења у Србији.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here