Насловна Политика ДНП: Раскринкаћемо све криминалне, државне и политичке елементе који су организовали тзв....

ДНП: Раскринкаћемо све криминалне, државне и политичке елементе који су организовали тзв. државни удар

0
ПОДИЈЕЛИ

Градски одбор ДНП Зете на синоћ одржаној сједници исказао је пуну подршку предсједнику Милану Кнежевићу на свим досад реализованим активностима, а посебно у изборној кампањи ДФ – а у којој је имао улогу менаџера овог политичког савеза, саопштено је из Демократске народне партије.

„Једногласно је оцијењено да су недавно одржани парламентарни избори протекли у нерегуларној атмосфери тзв. државног удара који је омогућио ДПС – у да освоји неколико мандата више, а касније кроз атмосферу медијског линча и сатанизовања ДФ – а, са странкама мањинских народа формира вјештачку и неодрживу владу и парламентарну већину“.

Предсједник ДНП – а је саопштио да се опозициона и бескомпромисна демократка борба против режима наставља, посебно нагласивши да он има додатну обавезу, не само да истраје у тој борби, већ да раскринка све криминалне, државне и политичке елементе који су организовали тзв. државни удар и били спремни да у изборној ноћи ликвидирају лидере и чланове ДФ – а.

Одговарајући на питања једног броја чланова одбора о идеји интензивније сарадње и могућег уједињења ДНП – а и СНП – а, предсједник Кнежевић је истакао: „Наша испружена рука сарадње и помирења никад није била упитна. Немамо намјеру да се мијешамо у унутрашње односе у СНП – у, али још једном понављам да смо спремни на сваки вид сарадње око јасних опозиционих одређења и стратегије у борби против ДПС- а. То што је један број истакнутих бивших и садашњих чланова СНП – а и ДНП- а неформално покренуо причу о уједињењењу наша два субјекта, не могу екплицитно коментарисати, али сматрам да смо ту иницијативу дужни размотрити на органима наше партије и јасно се одредити према њој. У овом тренутку, она ми се чини логичном, али њена евентуална реализација захтијева озбиљну анализу, пролазак кроз одређене фазе, али и безрезервну спремност и сагласност свих, како у ДНП – у тако и у СНП- у.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here