Насловна Политика ДНП позвао представнике мањинских народа да напусте антинародну Владу: Зауставите економски геноцид...

ДНП позвао представнике мањинских народа да напусте антинародну Владу: Зауставите економски геноцид свог народа

3
ПОДИЈЕЛИ

ДНП је данас позвао представнике мањинских народа да напусте антинародну Владу, позивајући их да тим чином зауставе економски геноцид свог народа. Предсједник ДНП-а Милан Кнежевић је нагласио да ће ДФ ће низом акција истрајавати на бескомпромисној борби против“ ДПС предатора, залагањем за конфискацијом имовине и наплатом екстра профита од Ђукановићевих и Марковићевих сабораца који су од Црне Горе направили приватни феуд“. Он је нагласио да је јединствено дјеловање против ДПС-а и против његових партнера, од суштинске важности „за обрачун с овом пошасти, која је утамничила грађане Црне Горе“.

Саопштење г. Кнежевића преносимо у цјелости:

Од момента кад се Душко Марковић дохватио премијерског мјеста, и на силу успио да склепа Владу на темељу репресије, тзв. државног удара, изборне крађе, политичких уцјена и прогона опозиционих лидера, постало је јасно да за грађане Црне Горе долазе тешки дани. Задуживање државе и низ срамних мјера, којима се драстично смањују и укидају накнаде најрањивијим дјеловима становништва, само су почетак отимања које је владајућа већина спремила за грађане.

У истом стилу Влада је наставила с поскупљењем горива од 16 центи, без икаквог оправданог разлога, што је још један удар на сиротињу, и оно што је остало од средње класе, чије системско уништење ДПС спроводи већ четврт вијека.
Тиме ће неминовно доћи до осјетног пада ионако веома ниског стандарда, а након потпуног финансијског исцрпљивања црногорских грађана услиједиће отпуштања у јавном сектору, што је у својој филозофско-пророчкој бесједи недавно најавио и један од режимских бизнисмена Веселин Вукотић. У међувремену, „бијела бизнис елита”, како је у својој новогодишњој посланици благосиљао Душко Марковић, наставиће с енормним богаћењем, а терет економске пропасти ће преузети црногорске породице које преживљавају мјесец задужујући се на све стране.

Сматрам да је крајње вријеме да цјелокупна опозиција заједно са синдикалним организацијама отпочне удружене активности, и пружи отпор овој невиђеној економској тиранији. Ако неко мисли да је довољно организовати један протест испред Скупштине, и одржати говор како је стање алармантно, а притом ништа не предузети да се то и промијени, онда заслужујемо да нам се дешавају и горе ствари.

ДФ ће сасвим сигурно низом акција истрајавати на бескомпромисној борби против ДПС предатора, залагањем за конфискацијом имовине и наплатом екстра профита од Ђукановићевих и Марковићевих сабораца који су од Црне Горе направили приватни феуд. Зато сматрамо да је јединствено дјеловање против ДПС-а, и против његових партнера, од суштинске важности за обрачун с овом пошасти, која је утамничила грађане Црне Горе. Да је то једини начин на који се грађани трајно могу ослободити узурпатора и уништитеља свега вриједног у Црној Гори, јасно је и ДПС-у, који управо зато на сваки начин покушава креираним хаосом и политичким прогонима да скрене пажњу са питања од виталног значаја за грађане.

Зато јавно позивам представнике мањинских народа, који су дали Марковићу већину за овакву антинародну Владу, да, или блокирају ову и сличне одлуке, које представљају директан удар на грађане Црне Горе, или да напусте тај тајкунско-мафијашки провизоријум. У супротном, и они ће сносити одговорност за истински државни удар, који се перманентно спроводи од стране режима над црногороском сиротињом, која све ово неће још дуго трпјети. А тад све ситне привилегије и министарски портфељи неће имати значаја, нити ће било кога ослободити кривичне одговорности због економског геноцида над сопственим народом.

 

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Bas ce ti suljo i huso hajdinaga i vucimovicka izac iz vlade oni su isti kao dps i sd ovo im je zadnji voz da jos malo pokradu jer vise nece ni u parlament ulazit a ne u vladu isto kao pozirivna a te druge mjere mozete sprovesti a to su protesti i gradjanska neposlusnost da se ne placaju racuni to ce ih najvise uzdrmati a ne mogu 200000 gradjana iskljucit sa elektro i vodovodne mreze a oni nece imati para za svoje banahalije

 2. 0
  0

  Ovo slobodni svijet jos nije vidio sto se u ovoj zemlji desava. Da nije DF-a i jos po nekog opozicionog djelatnika da se suprostavlja ovome zlu kje je zajahalo na ovaj narod stekao bi se utisak da ovom zemljom tece med i mlijko.

 3. 0
  0

  Ti si Kneževiću u zabludi,njihov narod nije u krizi,đe god mrdneš u bilo koju službu,ustanovu,instituciju,firmu,njihov je narod.Stiče se utisak da je naš narod manjina,a ne njihov.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here