Насловна Друштво ДНП Пљевља: Неминовна смјена власти на наредним локалним изборима

ДНП Пљевља: Неминовна смјена власти на наредним локалним изборима

0
ПОДИЈЕЛИ

На сједници Општинског одбора Демократске народне партије Пљевља, којом је предсједавао предсједник Одбора Владислав Бојовић, размотрена је актуелна политичка ситуација у Пљевљима и Црној Гори након парламентарних избора, уз посебанн осврт на постигнути резултат Демократског фронта у Пљевљима.

На сједници је закључено да постигнути резултати на парламентарним изборима представљају сигуран показатељ да ће се на предстојећим локалним изборима неминовно десити промјена власти у општини Пљевља.

Поред претходно наведеног, на сједници ДНП Пљевља усвојени су следећи закључци:

– И поред тога што су посљедњи парламентарни избори у Црној Гори одржани у нерегуларној атмосфери тзв. државног удара и амбијенту бројних других злоупотреба, са задовољством је констатовано да је Демократски фронт у Пљевљима остварио најбољи резултат на нивоу државе.

– Општински одбор Демократске народне партије у Пљевљима изражава велику захвалност свим активистима ДФ-а на залагању и раду у предизборној кампањи, као и свим бирачима на великој подршци. Општински одбор ДНП-а у Пљевљима и велики број чланова и симпатизера дали су снажан допринос укупном резултату Демократског фронта у овом граду. Одбор је нагласио да постигнути резултати ДФ-а и опозиције представљају сигуран показатељ да ће се на предстојећим локалним изборима неминовно десити промјена власти у општини Пљевља.

– Општински одбор ДНП исказао је пуну подршку предсједнику ДНП-а Милану Кнежевићу, као и Предсједништву ДФ-а у захтјеву да се што прије и до краја расвијетле све чињенице и околности везане за такозвани државни удар. Општински одбор је најоштрије осудио прогоне Демократског фронта од стране режима, и истакао да ДФ представља потврду снаге, јединства, опозиционе чврстине и досљедности политичког савеза.

– ОО ДНП Пљевља снажно је подржао став руководства ДНП-а да се одлука о учлањењу Црне Горе у НАТО може донијети само на референдуму, јер би свако друго рјешење и начин одлучивања озбиљно дестабилизовали Црну Гору, и били до краја нелегитимни.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here