Насловна Политика ДНП: Интензивирање политичке идеје Б-4

ДНП: Интензивирање политичке идеје Б-4

0
ПОДИЈЕЛИ

Предсједништво Демократске народне партије, на јуче одржаној сједници, једногласно је донијело одлуку о интензивирању политичке идеје концепта војне неутралности балканских држава (Б-4), саопштено је данас из ДНП-а.

Тим поводом изражено је посебно задовољство што је ова идеја, промовисана у Даниловграду од стране лидера ДНП-а, постала основа потписаних споразума и декларација између политичких субјеката у региону, који се снажно залажу за савез војно неутралних држава као најбољи гарант безбједности и економског просперитета Западног Балкана.

Предсједник ДНП Кнежевић још једном је саопштио да Б-4 нема алтернативу, као и да ће у наредном периоду на више међународних адреса промовисати овај безбједносно регионални модел.

На сједници је такође једногласно усвојен и Предлог одлуке да се за новог предсједника ОО ДНП Бијело Поље изабере Јелена Кљајевић, члан ГО ДНП-а и одборница ДНП у СО Бијело Поље. Такође су једногласно подржане информације о активностима на организовању предстојећег Првог Конгреса младих ДНП-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here