Насловна Политика ДНП и БС у радној посјети Чеченији: Будућа сарадња на свим нивоима

ДНП и БС у радној посјети Чеченији: Будућа сарадња на свим нивоима

2
ПОДИЈЕЛИ

Након срдачног дочека на аеродрому у Грозном, разговори су настављени у Министарству унутрашњих послова. Црногорска делегација је посебно истакла значај ове посјете, која у наредном периоду треба да резултира плодоносном сарадњом на свим нивоима, стоји у саопштењу Демократске народне партије.

Током првог дана радне посјете Руској Републици Чеченији, делегацију општине Плав, у саставу, предсједник Орхан Шахмановић, секретар Мирза Медуњанин и посланик ДФ- Милун Зоговић, примио је министар иностраних послова Џамбулат Вахидович Умаров.

Након срдачног дочека на аеродрому у Грозном, разговори су настављени у Министарству унутрашњих послова. Црногорска делегација је посебно истакла значај ове посјете, која у наредном периоду треба да резултира плодоносном сарадњом на свим нивоима.

foto iz Groznog, 2
Пријем делегације Плава код министра Умарова.

Још једном је потврђено да вишевјековне пријатељске везе Црне Горе И Русије треба продубљивати у обостраном интересу, развијајући економску, културну, духовну и политичку сарадњу на најбољим основама. Састанку су присуствовали И лидери ДФ-а, Андрија Мандић и Милан Кнежевић.

ПОДИЈЕЛИ

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Prijateljstvo se mora njegovati. Prijatelje nikada ne zaboraviti. Biti prijatelj onom ko zasluzuje i ko je vec zasluzio.
  O prijateljstvu su nam mudre rijeci ostavili stari Grci, a Ciceron je po ugledu na njih takodje napisao mudre stvari o prijateljstvu.
  Samo vlast u Crnoj, nicim izazvana, vodjena svojim uskim kratkorocnim interesima je pokusala da rusi visevjekovne mostove prijateljstva.
  Dje su nam novi prijatelji?
  Narod je prepoznao sustinu i neda se obmanuti i zavesti. Ali mu treba odgovarajuce vodjstvo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here