Насловна Политика ДНП: ДФ и без Лекића остаје главни опозициони фактор

ДНП: ДФ и без Лекића остаје главни опозициони фактор

3
ПОДИЈЕЛИ

„Демократска народна партија, као један од конституената Демократског фронта, са жаљењем је примила одлуку Миодрага Лекића да напусти функцију предсједника овог савеза, и формира своју политичку партију, на шта има уставно и свако друго право“, наводи се у данашњем саопштењу  Демократске народне партије.demokratska narodna partija

Из ДНП-а наводе да су учинили све како би Миодраг Лекић остао на челу ДФ-а, очекујући да са те позиције отпочне мисију опозиционог обједињавања, констатујући са жаљењем да Миодрагу Лекићу ова опција није била прихватљива.

„Као један од конституената ДФ-а, ДНП обавјештава јавност да ће у наредном периоду заједно с осталим конституентима, удружењима и ванстраначким личностима у овом савезу, на јасним опозиционим принципима још снажније наставити с антирежимском борбом и активностима. Друштвено-политички процеси, који ће се десити у наредном периоду, изискиваће снажан опозициони одговор, а увјерени смо да једино ДФ може бити главни замајац промјена, што ће се врло брзо и потврдити„, каже се у саопштењу.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Sa,a pogotovo bez Lekića vi ste skutonoše aktuelnog režima čim se tako drobite,sitnite,da ne kažem već šta….na razne načine.
    Raspustite se kada niste sposobni ništa da učinite (cijela navodna opozicija) i tada ćete u stvari najviše učiniti u korist naroda.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here