Насловна Политика ДК на инстаграму: Брајовићу, како си „продао“ земљу да би намирио дуг?

ДК на инстаграму: Брајовићу, како си „продао“ земљу да би намирио дуг?

3
Мило Ђукановић и Иван Брајовић

У новој инстаграм објави предсједник Атлас групе Душко Кнежевић коментарише изјаву предсједника Скупштине Црне Горе Ивана Брајовића да је продао земљу и вратио дуг тој банци.

Кнежевић ставља под наводнике ријеч “продао” указујући на дио саопштења Атлас групе у ком каже да је у питању фиктивна продаја.

“… нека г. Брајовић објасни како је његова земља у Бјелопавлићима завршила у рукама једног од наших ухапшених возача, који је ни крив ни дужан држан у притвору, док су покушавали да га лажно оптуже да је учествовао у прању новца за ДФ. Преко њега и мојих других запослених, хтјели су да мене касније лажно оптуже да сам учествовао у државном удару. Ја сам мом возачу дао паре да та земља заврши на његово име.”

Објаву прати и коментар на рачун Брајовића: „Мило, ти нијеси Ранко, тебе нећу издати„.

Иначе, у коментарима на објаве ДК се све више уочава ботовски “рукопис” Бебе Поповића. Упућени тврде да чак и он сам пише неке коментаре под лажним профилима.

 

Прочитајте још:

Укинута забрана: Мандић и Кнежевић могу ван Подгорице

3 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    2

    Kriminalce drpsa treba razvrstati i napraviti njihovu kategorizaciju. Nije isto napraviti štetu državi kao Mugosa i Gvozdanovic pa i prva familija i štetu koju napraviše Stijepovic,Brajovic i sl.

  2. 12
    0

    Ако мислиш да се направи тријажа међу лоповима према величини лоповлука, то може. Прво ударити по врху. Ако мислиш према више или мање „поштеним“ лоповима, то не може.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here