Насловна Друштво Ђуришићи: Основни суд издао привремену мјеру уклањања наше породице са наше земље

Ђуришићи: Основни суд издао привремену мјеру уклањања наше породице са наше земље

1
ПОДИЈЕЛИ

Стигло је и рјешење Основног суда прије сат времена. Судија Симо Рашовић, без икаквог правног основа донио је одлуку за привремену мјеру уклањања наше породице са наше земље, саопштила је данас супруга Вање Ђуришића Данијела Ђуришић, чија се породица годинама бори са Главним градом за повратак земљишта који је њихова прадједовина, а на којем се између осталог налазе основна школа Октоих и преко којег је прошла Јереванска улица, и коју су, због нереаговања власти, блокирали.

„Рјешење траје 15 дана и издаје се на терет и ризик предлагача обезбјеђења, тј. Општине Подгорица. Напокон су и Општина и државни органи испровоцирани, уз помоћ станара Јереванске улице да предузму овакву мјеру, чиме се све убрзава,“ напоменула је Ђуришић и истакла:

„Сад ће у том року морати да докажу да земља није наша, што је немогуће. Ми већ 59 дана форсирамо поштовање Устава и Закона и на одлуку Основног суда, како закон налаже, уклонили смо сву нашу имовину са земље и чекамо крајњи епилог.

Ако се ништа не ријеши за 15 дана ето нас поново, нажалост. Жалбу на рјешње ћемо поднијети у року од три дана као и све остале мјере које нам Устав и Закон омогућавају.“

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here