Насловна Друштво Ђуришић: Општина Подгорица преноси своју одговорност на неку будућу власт

Ђуришић: Општина Подгорица преноси своју одговорност на неку будућу власт

0
ПОДИЈЕЛИ

Управни суд је нашао да другостепено решење није довољно образложено. Овај разлог може увијек да се наведе када хоћеш да поништиш решење, изјавила је Данијела Ђуришић и нагласила:

„Сада послије одлуке Управног суда могу да се десе двије ситуације:
1) да Министарство поново одбије жалбу и напише боље образложење
2) да Министарство поништи првостепено решење и наложи Катастру да закаже усмену расправу и проведе доказе- увиде у споразуме на које су се позвали у жалби.

У том случају и ми учествујемо у поступку и доставићемо им налазе графолога да су потписи на споразумима фалсификовани. (Графолози које је суд ангажовао из два наврата су доказали да је потпис груби фалсификат).

Наше мишљење је да ће се десити ова друга ситуација.

На све могуће начине покушавају да одуже овај проблем. Да пребаце све на неку другу власт која се очекује у априлу мјесецу.“

„Поставља се питање, зашто нико никада није поменуо кривотворени потпис Драгутина Ђуришића који су у два наврата графолошки вјештаци  одређени од стране црногорских судова, прво Слободан Секулић 2006. године и Веселинка Никчевић 2015. године прогласили као фалсификат.

Тај фалсификовани потпис је једини докуменат који постоји у њиховој домументацији и осим у њиховим рукама не постоји ни у једној институцији и ни на једном мјесту гдје би по закону морао да се налази, као ни икакав предмет нити документација за поменуту земљу.

То говори довољно о свој овој ујдурми коју је општина Подгорица уперила против наше породице. Ми одустати нећемо до коначног раскринкавања ове криминогене Дружине.

Наведено рјешење нема никакве везе са чињеницом да ћемо након истека рока од 15 дана, ако Општина Подгорица не докаже да спорна земља није наша својина поново населити и заградити своју имовину“, поручила је Данијела Ђуришић за медије.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here