Насловна Политика Ђурић: Због мале излазности пријети опасност да на изборима побиједи неко ко...

Ђурић: Због мале излазности пријети опасност да на изборима побиједи неко ко је по вољи Приштине

0
ПОДИЈЕЛИ

lokalni-izbori-podgorici-jesen-slika-210198

,,У овом тренутку грађани на Косову и у северној Митровици суочени су са резултатима кампање застрашивања против учешћа који из потпуно несхватљивих разлога долазила и из дела политичке јавности у Србији“, рекао је Марко Ђурић гостујући на телевизији Прва, преноси Б92.

Марко Ђурић каже да због мале излазности пријети опасност да на изборима у северној Косовској Митровици побиједи неко ко је по вољи Приштине или косовски Албанац, те да бојкот избора значи директан глас за такозване институције у Приштини и њихово преузимање власти у српским општинама.

,,Ако не изађемо на изборе, ми стављамо глас у кутију Хашима Тачија, у кутију против јединства“, рекао је он. Он је упитао која је алтернатива изласку на изборе, а заговорнике бојкота да ли су спремни да понесу одговорност ако градоначленик северне Косовске Митровице не буде Србин.

Ђурић је рекао да локални избори на Косову и Метохији нису избори такозване државе Косово, да влада има јасан план шта треба урадити после избора.

,,Водили смо рачуна о сваком детаљу, о томе да председници општина ако вечерас победимо, никад неће Приштину третирати као независну државу“, рекао је Ђурић.

Нико од нас не жели ништа друго него да Србија ојача, закључио је Ђурић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Vlas iz Srbije jeorganizovala prekid izbora,Vucici trazi 45 minuta da sredi stvar,u direktnom prenosu slusajte radi Snaga naroda na internetu direktan prenos napada Srbije na svoj narod na Kosovo imetohiju,slusajte radio Snaga naroda.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here