Насловна Издвојено Ђукановића питају о злоупотребама, Монте Карлу и тајним документима

Ђукановића питају о злоупотребама, Монте Карлу и тајним документима

3
ПОДИЈЕЛИ

Црногорски премијер Мило Ђукановић одговараће данас у парламенту на питања представника посланичких клубова.

Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић питаће Ђукановића како ће се понашати Влада изборног повјерења након што је Велика Британија одлучила на напусти Европску унију.

У име посланичког клуба Социјалистичке народне партије, посланик Радосав Нишавић питаће премијера какви су резултати у области здравства и здравствене заштите Црне Горе, десет година након обнове независности.

Посланик Бошњачке странке, Суљо Мустафић питаће Ђукановића шта ће Влада у оквиру својих ингеренција урадити у циљу заустављања дистрибуције издања Рјечника црногорског књижевног и народног језика.

Посланика Социјалдемократске партије, Ранка Кривокапића интересује на којим чињеницама Ђукановић темељи оцјену да Црна Гора може да стане раме уз раме са Монте Карлом или Сан Тропеом.

Независни посланик Дритан Абазовић питаће Ђукановића зашто Влада „скрива од јавности бројна документа која би морала бити јавна, а која се, како наводи, претежно тичу расподјеле станова функционерима приватизационих уговора и распродаје државних ресурса и државне имовине“.

У име посланичког клуба Позитивне Црне Горе, посланица Азра Јасавић питаће премијера шта Влада ради и шта ће радити на побољшању статуса дијаспоре у земљама у којима они живе.

Независни посланик, Младен Бојанић питаће Ђукановића због чега изостаје Владина реакција на злоупотребу државних ресурса у партијске сврхе у вези са плаћањем скупова Социјалдемократа у хотелу Рамада.

У име клуба мањинских странака Љерка Драгичевић из Хрватске грађанске иницијативе питаће премијера шта је постигнуто и колики је напредак Црне Горе у области рибарства у оквиру преговарачког процеса са Европском унијим и када се може очекивати отварање преговора у Поглављу 13.

Посланик Демократске партије социјалиста, Бранко Чавор питаће Ђукановића које мјере предузима Влада у циљу повећања конкурентности на локалном нивоу.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Обзиром да именовани преузима ресор спољних послова, хоће ли ко да га пита како стоји са знањем енглеског језика или ће и даље да користи слушалице…….

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here