Насловна Политика Ђукановић тражи одступницу, кривицу за куповину гласова покушава да пребаци на појединце

Ђукановић тражи одступницу, кривицу за куповину гласова покушава да пребаци на појединце

1
ПОДИЈЕЛИ

jovan-vucurovic1

Функционер Демократског фронта Јован Вучуровић оцијенио да лидер ДПС-а и премијер Мило Ђукановић покушава да одговорност за куповину гласова Цетињу пребаци на појединце.

Ђукановић је казао да надлежни државни органи треба да испитају наводе о куповини гласова на Цетињу, тврдећи да Демократска партија социјалиста нема везе са тим.

„На надлежним државним органима је да испитају искуство појединца. То нема апсолутно никакве везе са партијом на чијем сам челу. Ако је неки појединац направио неку грешку, тај појединац за то треба да одговара пред правним инситуцијама“, рекао је Ђукановић, и додао да иза свега стоји опозиција која тражи алиби прије избора.

Вучуровић је рекао да је Ђукановић промијенио приступ када је у питању афера „Снимак”, као и да је такво понашање чист примјер бјежања од одговорности.

„Суочен са необоривим доказима, мијења тактику и објективну одговорност са себе и партије, покушава да пребаци на појединце. Такво понашање је чист примјер бјежања од одговорности, Овдје се ради о политичком кукавичлуку, јер сигурно је, а то у је показала и афера „Снимак”, да ДПС не креће у акције овакве врсте све док их лично не одобри вођа партије. Зато је значајно прибиљежити овај политички тренутак, када Ђукановић малтене бјежи и тражи одступницу, а испред себе гура активисте ДПС-а и људе из нижих ешалона своје партије. Ово је посебно важно због оних који су имали безгранично повјерење у лидера ДПС-а и гледали га као оличење храбрости, да се на дјелу увјере како их вођа оставља на цједилу“, рекао је Вучуровић.

Он је, како преноси „Дан“, додао да се „ДПС налази у тоталном хаосу, па ни Ђукановић не може да покрпи све рупе у тој партији, које су отворене разним аферама и незаконитим радњама, иза којих у највећем проценту стоји премијер лично”.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    uobičajeno , nekome 100 , nekome 50 eura,taj njegov tim već planira od razlike kupovinu dobrog auta, manjeg stana,ne bi me čudilo da I NJIH PREVARI

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here