Насловна Политика Ђукановић сјутра у парламенту

Ђукановић сјутра у парламенту

0
ПОДИЈЕЛИ

Milo-Đukanović1

Премијер Мило Ђукановић сјутра ће у парламенту, на посебној сједници, одговарати на питања представника посланичких клубова.

Посланик Позитивне Црне Горе Младен Бојанић питаће Ђукановића да ли ће, када и које активности предузети Влада како би се успоставила пуна владавина права у Црној Гори, с обзиром на то да постоји, како је рекао, одређен број лица лица која су изузета из система.

“Шта очекујете од сљедећег извјештаја Европске комисије по питању напретка Црне Горе у периоду послије јула ове године”, питање је посланика Хрватске грађанске иницијативе Љерке Драгићевић.

Представника Социјалдемократске партије Дамира Шеховића интересује које мјере Влада планира ради рјешавања проблема наплате и потраживања у комерцијалним трансакцијама, односно непоштовања рокова плаћања, као и уговорања непримјерено дугих рокова плаћања.

Милутин Симовић из Демократске партије социјалиста ће питати Ђукановића које мјере Влада спроводи у политици запошљавања, посебно младих.

Посланик Бошњачке странке интересује које пројекте Влада планира да реализује у сљедећој години како би се подстакао развој неразвијених подручја и колико средстава је планирано буџетом за 2014. годину за пројекте равномјернијег регионалног развоја.

“Које ће конкретне мјере Влада, уочи доношења Закона о буџету за 2014. предузети на сузбијању сиромаштва код социјално најугроженијих категорија становништва”, питање је представника Социјалистичке народне партије Невена Гошовића.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here