Насловна Политика Ђукановић рибао локалне шефове ДПС-а, сопствену одговорност заборавио

Ђукановић рибао локалне шефове ДПС-а, сопствену одговорност заборавио

2
ПОДИЈЕЛИ

milo djukanovic3

Премијер Мило Ђукановић оштро је критиковао челнике општина у којима је ДПС на власти, тражећи од њих боље резулате.

Извор “Вијести” из ДПС-а је казао да је састанак врха ДПС-а и локалних функционера трајао више од седам сати.

Тражио је да му појединачно одговоре шта су конкретно за мандата урадили. А онда је инсистирао да нико од њих нема право да буде задовољан урађеним и да се боље морају посветити послу који обављају. Неке је посебно ‘узео на зуб’”, казао је извор “Вијести” који је присуствовао састанку, не желећи да прецизира о коме је ријеч.

Он је рекао да су поједини предсједници општинских одбора ДПС-а говорили о резултатима прошлогодишњих локалних избора, али да их је Ђукановић “прекидао”.

Тражио је да му објасне што је конкретно урађено послије тога, а не да говоре о резултатима избора”, казао је исти извор.

Други извор, међутим, тврди да Ђукановић “никог понаособ” није “рибао” и да је састанак био “јако стимулативан”.

Имао је замјерке на развој појединих општина”, казао је саговорник “Вијести”. Додао је да се на састанку причало о предстојећем конгресу, општинским изборним конференцијама, унапређивању партијског програма и обнови кадровских потенцијала.

Вишесатном састанку Ђукановића са предсједницима општина у којима је та партија на власти, а који је одржан у старој згради Владе, присуствовали су чланови Извршног одбора ДПС-а, предсједништва те партије, предсједници свих општинских одбора ДПС-а.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Sreo sam juče predsjednika opštine Mojkovac i predsjednika opštinskog odbora DRPS-a, Bijagu dobrano pozelenjeli. Inače su oba dobri momci i tamo zalutali.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here