Насловна Политика Ђукановић предлаже Предсједништво ДПС-a

Ђукановић предлаже Предсједништво ДПС-a

1
ПОДИЈЕЛИ

Djukanovic- Marovic-Luksic-DPS

Демократска партија социјалиста данас ће конституисати Главни одбор, који ће изабрати ново Предсједништво партије, а избор Извршног одбора и Политичког савјета се очекује у септембру, саопштено је Дневним новинама у ДПС-у.

Конститутивна сједница Главног одбора Демократске партије социјалиста биће одржана данас, потврђено је Дневним новинама у врху ове партије. Очекује се да ће након конституисања Главни одбор, на предлог предсједника Мила Ђукановића, изабрати и ново Предсједништво партије.

Још нијесу познати кандидати за чланове Предсједништва и они ће бити предложени на сједници Главног одбора, али је сасвим сигурно да ће доћи до значајних измјена. У односу на претходни сазив Предсједништва очекујемо најмање 50 одсто нових имена„, казао нам је саговорник из врха ДПС, који је желио да остане анониман.

Поред избора Предсједништва Главни одбор ће ДПС разматрати и тренутну политичку ситуацију у Црној Гори.

Иначе, на седмом конгресу Демократске партије социјалиста изабран је Главни одбор партије са 223 члана. Из ДПС-а је саопштено да је 140 чланова Главног одбора изабрано на предлог Општинских одбора, а седам чланова акламацијом. Том броју придружују се чланови по функцији, и они заједно чине нови сазив Главног одбора.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here