Насловна Друштво Ђукановић назвао Абазовића битангом, ПЦГ напустила засједање скупштине (ВИДЕО)

Ђукановић назвао Абазовића битангом, ПЦГ напустила засједање скупштине (ВИДЕО)

10
ПОДИЈЕЛИ

reg-milo-dj

Посланици Позитивне Црне Горе су напустили данас сједницу Скупштине, током премијерског сата, након оштре полемике са премијером Црне Горе, Милом Ђукановићем.

Након иѕлагања посланика Позитивне, Младена Бојанића, Ђукановић је кренуо оштром реториком и изјавио да из навода Позитивне говори нервоза представника странке које је изгубила на Цетињу 40 одсто подршке за годину дана, а у Никшићу исти проценат за само три мјесеца.

,,Из овог излагања говори глас оснивача странке, представника медијске мафије у Црној Гори, који су основали странку са намјером да одбране свој криминал. Пад тиража медијске мафије и пад популарности партије која је формирана да би бранила медијску мафију очигледно производи панику код једних и код других“, рекао је Ђукановић.

Послије ове изјаве, реаговао је посланик Позитивне Дритан Абазовић.

,,Први и последњи пут да било коме од ових људи овдје кажете да су дошли овдје да би бранили интересе мафије. Ово је последњи пут да је посланицима Позитивне неко рекао да су дошли овдје да би штитили медијску или било коју мафију“, рекао је Абазовић.

Ђукановић је током даље полемике изгубио достојанство, па је посланику Абазовићу добацио ,,битанго“ након чега су посланици Позитвне напустили парламент.

Подсјетимо ово није први испад ове природе ДПС-а према Поѕитивној. Током истраге о афери ,,Снимак“, посланик те партије Зоран Вукчевић, је добацио опаску Младену Бојанићу ,,да ће му откинути главу“ ако настави са полемиком.

Да ли својим насилним испадима, посланици ДПС, са својим предсједником, поручују нешто јавности Црне Горе?

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Без ироније ово је прва тачна и апсолутно примјерена изјава и квалификација изречена од стране шефа домаћег режима у овом миленијуму…

 2. 0
  0

  У праву је Мило, са марвом треба разговарати језиком марве. Али овај портал овакве вијести не треба уопште објављивати. Овај портал је ОБАВЕЗАН организовати само једну расправу у наредних пар мјесеци – расправу о прављењу нове партије, телевизије и дневне новине. Дневне новине која нас неће тјерати да гласамо за коалиције Монтенегриња и њихових „српских“ мазги, телевизије која неће тровати нашу дјецу монтенегрињским искотлуком и партије која неће нудити коалицију усташама из СДП-а.

 3. 0
  0

  Sad si, sekula, počeo da uređuješ ovaj portal i zahtijevaš da postane selektivan za normalne ljude i da objavljuje samo najpokvarenije komentare koje nigdje više ne srećem kao što su tvoji! Nazivaš nekoga marvom jer ti se ne sviđa njegova nacionalnost. To može da radi samo pokvarenjak i četnički smrad kao ti. Ko to truje „vašu“ djecu? Pa ako ih vaspitavaš po sebi ti si ih već pokvario i otrovao da od njih nikad ne bude ljudi. Tolika mržnja prema „montenegrinjskom iskotluku“ je za liječenje batinama jer druge metode ne pomažu neljudima kao što si ti! Nemoj pominjat ni ustaše jer prema tebi i kakav si ti oni su cvijeće! Ti si samo dno pokvarenosti!

 4. 0
  0

  Ovakvi ispadi vrha vlasti samo potvrđuju moralni i svaki drugi sunovrat Crne Gore u zadnjim godinama. Što mislite kad bi se ovo desilo u jednoj Njemačkoj ili Britaniji recimo. Politicari a posebno oni sa vrha vlasti bi trebalo da sa više stila nastupaju pred licem javnosti.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here