Насловна Мозаик Ђорђевић објавио списак од 12 играча, Србија иде на злато на ЕП!

Ђорђевић објавио списак од 12 играча, Србија иде на злато на ЕП!

4
ПОДИЈЕЛИ

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић објавио је данас коначан списак 12 играча за Европско првенство, на ком због повреда нема Немање Недовића и Николе Калинића.

„Јутрос смо направили последњу резонанцу и контролу и дошли до закључка да њих двојица не могу да играју. Ипак, идемо као јака целина и група која ће тражити шансу на Европском првенству. Водим 12 играча који желе и могу да играју. Наша је дужност да се, без обзира на екипу, боримо за медаљу“, рекао је Ђорђевић новинарима у Београду.

На Европском првенству ће играти Милан Мачван, Богдан Богдановић, Владимир Лучић, Драган Милосављевић, Стефан Бирчевић, Владимир Штимац, Бранко Лазић, Василије Мицић, Марко Гудурић, Стефан Јовић, Огњен Кузмић и Бобан Марјановић.

Екипа ће у Истанбул отпутовати у среду.Србија ће у првој фази Европског првенства играти у Групи Д, а ривали ће јој бити Велика Британија, Русија, Летонија, Белгија и домаћин Турска.

Прву утакмицу на шампионату Србија игра у петак, 1. септембра, од 16.00 против Летоније. Медаља је приоритет и то златна, од „Орлова“ се очекује да покажу оно најбоље и ми вјерујемо да ће нас обрадовати медаљом. 

4 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here