Насловна Мозаик Ђорђевић: Изјава о Бобију случајна само за лаике

Ђорђевић: Изјава о Бобију случајна само за лаике

2
ПОДИЈЕЛИ

Селектор „орлова“ тврди да је Марјановић у потпуности здрав, што су потврдили и прегледи у Милану и они које су обавили лекари репрезентације.djordjevic

Поводом „случаја Марјановић“ огласио се и селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић.

Бобану Марјановићу је његов нови клуб Сан Антонио забранио да тренира и позвао да дође у Лос Анђелес на додатне прегледе, све због изјава помоћног тренера Црвене звезде Велибора Радовића за америчке медије. Црногорац са израелским пасошем је рекао да је „Марјановић играо финалну серију плеј-офа са сломљеним стопалом“.

После крајње непромишљене и некоректне изјаве клупског службеника која је само за лаике случајна, настао је читав проблем. Покренута је лавина, иако је Бобан Марјановић добро и нема никаквих здравствених проблема. То су показали лекарски прегледи у Милану које су надгледали доктори Сан Антонија и после којих је потписао професионални уговор. Такође, Бобана је прегледала наша медицинска комисија на челу са доктором Радовановићем направивши од скенера до магнетне резонанце све могуће прегледе на којима су сви резултати били негативни“, почео је очигледно резигнирани Ђорђевић.

Марјановићев менаџер Мишко Ражнатовић поручио је да ће Сан Антонио донети одлуку после додатних прегледа.

„Од лекарског тима Сан Антонија добили смо мејлом захтев да Бобану забрањују тренинге следећих шест до осам недеља, а ми смо им изашли у сусрет да се у четвртак појави у Лос Анђелесу на додатним прегледима. Не знамо на основу чега је дошао тај захтев јер је са Марјановићем, понављам, све у најбољем реду. У питању није виша сила, него сила. То је апсолутно нешто више од кошарке, нешто на шта не можемо да утичемо. Остаје још само да се гласно запитамо, уз велику дозу горчине, због чега је баш у овом тренутку дошла изјава страног тренера који нема баш никакве везе са нашом репрезентацијом. Осим као противник. Да ли је можда инструисан од некога ко би имао корист од свега овога, како спортску, тако и финансијску. Постоји велика сумња и разочарање које није прво ни последње после свега што се десило. У сваком случају нанета је штета интересима српске кошарке, репрезентацији као и самом Бобану Марјановићу“, закључио је Александар Ђорђевић, селектор репрезетације Србије.

Иначе, Велибор Радовић је помоћник шефу Звездине струке Дејану Радоњићу. Рођен је пре 43 године у Подгорици, а поред црногорског, има и израелско држављанство. Током играчке каријере наступао је за Црвену звезду и многе израелске клубове, а тренерску каријеру је почео у пољском Стелмету, такође као асистент, пре него што је дошао на Мали Калемегдан.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Браво Сале. Гони го… црногрска у три пи… материне.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here