Насловна Насловна Директор АНБ-а прислушкивао опозицију и медије, шверцовао цигарете

Директор АНБ-а прислушкивао опозицију и медије, шверцовао цигарете

0
ПОДИЈЕЛИ

OPOZICIJA

Предсједник Покрета за промјене и функционер Демократског фронта Небојша Медојевић оптужио је шефа Агенције за националну безбједност (АНБ) Дејана Перуничића за незаконито прислушкивање.

За шефа АНБ се поставља човјек који је спреман да крши Устав и законе, само ако му Ђукановић и Марковић то нареде. Шеф АНБ је док је био шеф технике незаконито прислушкивао опозицију, медије, НВО“,  написао је Медојевић на свом Твитер профилу.

nebojsa_medojevic_527_1

Медојевић је Перуничића оптужио и за шверц цигарета.

Нови шеф АНБ је био, итекако инволвиран у ангажовању оперативаца службе у логистици шверца цигарета за Косово. Ово је најлошије од свих могућих кадровских рјешења за шефа АНБ. Умјесто лустрације, он је награђен. Демократија и уставни поредак су у опасности“, написао је Медојевић.

Седмомјесечно в.д. стање у Агенцији за националну безбједност окончаће се до краја јула, када ће на њено чело доћи вишегодишњи оперативац Перуничић, пошто је планирано да се о том владином предлогу Скупштина изјасни у петак. Влада је на посљедњој сједници предложила да Перуничић остане на том мјесту.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here