Насловна Политика Динкић: УРС стаје у прве редове опозиције

Динкић: УРС стаје у прве редове опозиције

3
ПОДИЈЕЛИ

mladjan dinkic

Лидер Уједињених региона Србије Младајан Динкић изјавио је данас да та странка стаје у прве редове опозиције како би допринела томе да се Србија и њени некадашњи индустријски центри и слабије развијени региони покрену.

Динкић је на трибини у Нишу оценио да је опозиција распарчана, уплашена, безидејна и без икаквог концепта, и да нико нема програм како решити кризу, шта урадити у пољопривреди, како обезбедити равномерни развој региона и запослити грађане, сопштено је из УРС.

Динкић је рекао да ће се Уједињени региони Србије борити против свих који шире простаклук, који мало знају и не раде ништа.

„Сваки дан је лошији, сваки дан неки нови проблем, све више приче, све мање дела, све више људи који покушавају да заслепе простотом и мислим да УРС морају да покрену много ствари у наредном периоду”, казао је Динкић.

Потпредседница Уједињених региона Србије Верица Калановић је рекла да је тужно да Ниш као град великих потенцијала буде сврстан у сиромашне.

„Тужна је она држава која од овог града не направи европски град, који ће да личи на оне у Француској, Аустрији и Немачкој и због тога су УРС потребни Нишу и југу Србије, да са конкретним планом за југ који имамо тражимо од владе да хитно крене у акцију за решавање тешких ствари на југу”, поручила је Калановић.

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here