Насловна Мозаик Дијана Ђоковић: Пресрећна сам мајка

Дијана Ђоковић: Пресрећна сам мајка

0
ПОДИЈЕЛИ

Остварили су се многи снови. Новак нас сваки пут изненади. Кажем му не мораш више ништа да постижш, а он опет нешто освоји, рекла је за “Новости” мајка најбољег тенисера света.

Текао је шампањац потоцима у недељу у играчком клубу на Ролан Гаросу после велике победе Новака Ђоковића. Окупили су се многи пријатељи, родбина, био је ту и градоначелник Београда Синиша Мали, а у слављу су, као што и приличи, предњачили супруга Јелена, мајка Дијана и отац Срђан.

– Пресрећна сам мајка! Остварили су се многи снови. Новак нас сваки пут све више изненађује. Постигао је много тога, кажем му, не мора ништа више, а он опет! Ово је фантастично – изјавила је радосна Дијана Ђоковић за „Новости“.

Испијала се титула директно из пехара, док су са пасареле поруке слали навијачи огрнути српским заставама.

  • Узео си пехар, Новаче – проламало се над Булоњском шумом у слављеничкој ноћи.

Наздрављало се, евоцирале успомене од почетка каријере до великог тријумфа.

– Ово је дан за радост и весеље – био је пресрећан Новаков отац Срђан Ђоковић.

Био је ту и власник фирме „Уникло“, чију опрему носи Новак. Господин Тадаши Јанаји је на чистом српском језику изговорио „Живели“, а онда за „Новости“ рекао:

– Ово је дан за памћење. Новак је учинио огромну ствар у историји наше компаније.

Кулминација је настала када се кроз шпалир провукао слављеник. Уздигнутих руку, пао је прво у загрљај најближих. Поздрављао се са рођацима, пријатељима, другарима, познатима, пресрећан због историјског успеха. За то време, породица је чврсто држала „Куп мускетара“.

  • Дајте ми пехар, треба ми – молио је Ноле са широким осмехом пре него што се упутио на последњу обавезу на Ролан Гаросу, конференцију за новинаре.

А после тога, уследило је велико славље у париској ноћи.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here