Насловна Политика ДФ зове на договор о јединственој листи у Никшићу

ДФ зове на договор о јединственој листи у Никшићу

3
ПОДИЈЕЛИ

Демократски фронт сматра да јединствена листа опозиције гарантује изборну побједу у Никшићу, казао је предсједник Извршног одбора Нове српске демократије у функционер ДФ-а, Милутин Ђукановић. 

ДФ је позвао све опозиционе партије на договор о јединственом наступу на предстојећим локалним изборима у Никшићу. Састанак ће бити одржан у понедјељак у просторијама Покрета за промјене, једног од конституената ДФ-а. Ту информацију за „Дан“ је потврдио функционер ДФ-а Милутин Ђукановић.

„Став ДФ-а је да је јединствени наступ опозиције најбољи модел за предстојеће локалне изборе у Никшићу. Због тога смо на састанак позвали предсједнике општинских одбора свих опозиционих партија у Никшићу. Надамо се да ће се сви одазвати нашем позиву како бисмо постигли договор о заједничком изласку на изборе“, казао је Ђукановић.

Он је додао да је гласање у Никшићу за парламентарне изборе у октобру прошле године показало снагу опозиције у том граду.

„Ово је још један покушај ДФ-а да се опозиција уједини. Упркос чињеници да октобарски парламентарни избори нијесу били слободни и да су одржани у амбијенту лажног државног удара, опозиција је у Никшићу освојила више гласова него Демократска партија социјалиста. Ми у ДФ-у смо увјерени  да опозиција на локалним изборима може да оствари још убједљивији резултат. ДФ сматра да јединствена листа опозиционих партија гарантује изборну побједу у Никшићу“, рекао је функционер ДФ-а.

Он не очекује било какво одуговлачење у разговорима о наступу опозиције на никшићким локалним изборима.

„Очекујемо да разговори неће дуго трајати јер је вријеме да се донесу коначне одлуке“, истакао је Ђукановић.

Будва и Котор вјетар у леђа противницима режима

Функционер ДФ-а Милутин Ђукановић подсјетио је да је опозиција већ успјела да се договори о формирању власти у Будви и да је на добром путу да исто учини и у Котору.

„Све ће то веома позитивно утицати на опозиционе бираче у Никшићу да нам дају још снажнију подршку како бисмо побиједили на предстојећим локалним изборима и смијенили ДПС“, истакао је Ђукановић.

 

3 КОМЕНТАРИ

    • 0
      0

      Padaju redom Budva, Kotor, Niksic, Herceg Novi, Podgorica i nikad vise nece biti DPS-a. Ni komuniste niko vise ne pominje, kao da ih nikad nije ni bilo, a malo su vise i organizovanije vladali od ovih ulicara! Puca po svim savovima. Bice interesantno gdje ce se ti njihovi silni simpatizeri presaltati. DPS se urusava sam od sebe. Sve je potrosio sto je imao! Opozicija tu sluzi samo da ga gurne i ubrza pad! Sad ga moze i jedna mala nevladina organizacija srusiti.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here