Насловна Политика ДФ: За тридесет секунди са Пенсом остатак опозиције доживио топлотни и морални...

ДФ: За тридесет секунди са Пенсом остатак опозиције доживио топлотни и морални удар

23
ПОДИЈЕЛИ

Демократски фронт најоштрије осуђује јучерашње малтретирање и понижења које је претрпио остатак опозиције од стране удружених америчких и црногорских агената прије него су их увели код Мајка Пенса – саопштили су из Демократског фронта.

Према њиховим ријечима, без обзира на то што се лидери остатака опозиције у ових девет мјесеци монтираног државног удара ниједном нису солидарисали са ДФ-ом и осудили Мила Ђукановића и Миливоја Катнића због политичког прогона који се спроводи над ДФ-ом, овај савез нема проблем да стане у одбрану колега и њиховог људског и политичког достојанства које је јуче, осим топлотног, доживјело и морални удар.

„Потрпати лидере остатка опозиције у један полицијски ауто, као да су џепароши на сутоморској плажи, одузети им мобилне телефоне и личне ствари, а потом их два сата детаљно претресати на тропском сунцу испред хотела ‘Клинтон’ представља својеврсно иживљавање и увреду које немају везе са универзалним конвенцијама о људским правима и слободама“, навели су они.

ДФ додаје да посебно забрињава чињеница да им је потпредсједник Пенс, након што им је наредио да се врате у Парламент, дозволио да се обрате у трајању од тридесет секунди.

„У тако контролисаним гвантанамским условима, за наше колеге био је прави подвиг да за тридесет секунди саопште све оно што су касније написали у одвојеним изјавама за јавност, посебно ако знамо да напад у кошарци траје двадесет четири секунде. Ако се томе дода и податак да их је током састанка секундант у лику савјетнице за безбједност потпредсједника Пенса оштро прекидао кад истекне предвиђених тридесет секунди, готово да је право чудо да су наше колеге успјеле и ваздух да узму, а камоли да упамте што су све рекли потпредсједнику САД-а„, истичу из ДФ-а-

Навели су и да, иако су десет минута након што су информисали јавност о томе шта су саопштили потпредсједнику Пенсу, оштро демантовани од њега самог, ДФ више забрињава то што су њихове колеге прихватиле да учествују у очувању Ђукановићевих тековина и новом подвођењу остатка опозиције Душку Марковићу.

„Концепт је превише очигледан и издајнички, а подразумијева да Ђукановићево насљеђе остане нетакнуто, и да поједини опозициони хибриди заједно са Душком Марковићем као премијером, а Милом Ђукановићем као предсједником, прогласе национално, економско, социјално, духовно и културно помирење, у којем подјеле неће бити дозвољене, јер ће сви доћи на извориште ДПС-а. Зато је сваки покушај да се наређење о повратку у Парламент и сарадњи са Душком Марковићем представи као подршка од стране САД-а увреда за здрав разум, посебно опозиционих бирача остатка опозиције који нису могли ни замислити да њихови лидери у тридесет секунди примају налог да спроведу издају свега оног због чега су и добили њихово повјерење„, истичу из овог политичког савеза.

Они закључују да је у томе кључна разлика између ДФ-а и остатака опозиције – „ми наређења примамо само од свог народа, и не постоји налог, долазио из америчке или руске амбасаде који би могао утицати на наше одлуке“.

ПОДИЈЕЛИ

23 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Df stvarno ste precerali para vise nemate da kupujete sad ide razlaz medju vama sve druge opozicione stranke su se ocistile iznutra jedino vi niste!

  • 0
   0

   Jedino se DF očisti,jadan ne bio,kako ne vidiš.
   Otapad je davno otišao,a mi jedinstveni ,složni u principima pomirenja,jednakosti,pravde,socijane i ekonomske politike.O svemu imamo stav,javno iskazan,poznat.Ne krijemo se ni od koga.Ni od milicije,ni od šumara i poštara.
   Medju nama sad ide dalja borba,protiv vlasti i domaćih izdajnika i šibicara.
   Aj zdravo Kala Donte,operi zube i pušti formule,nije to za tebe.Za tebe je francuska kuhinja.Parizer.

 2. 0
  0

  Kadirov i Železnjak, uz podršku predsjednika Čajetine i onog zadnjeg kandidata iz Srbije, sa sve penzionerkom Doris Pak… To su te progresivne snage koje će pomoći da se Crna Gora demokratizuje. Samo još da otkrijete ko je od genijalnih lidera DF zaslužan za takvu medjunarodnu strategiju. Sjetite se samo vašeg oduševljenja kad su pobijedili Tramp i Pens. Ispade da niko nasvijet ne valja osim vas deset genijalnih lidera što ste medju 50 najpametnijih na svijet.

 3. 0
  0

  A STA STE OCEKIVALU OD OPSKURNIH LIKOVA ,KRIVOMOZGICA,CRVENOG MLADUNCETA KOJE BLEJI I RAZNOSI COKOLADICE I KEKSICE PO CRNOGORSKIM VRLETIMA,ISTROSENIG I POTROSENOG VILOSOFA OD CRMNICE LEKICIJA ,NN LICA KOJE SE PREDSTAVLJA DA JE PODPREDSJEDNIK PREVARANTA MILICA I ABAZI KOJI GLUMI POLJITIKA GRZDANSKE PROVINENCE!ZAISTA SMIJESNA DRUZINA OPSUKRNIH LIKOVA!

  • 0
   0

   Opozicija čitavom svijetu, i vlasti i opoziciji, opozicija razumu i pristojnosti. Sve samo sa jednim ciljem, istrajati i biti vječiti gubitnik. A Milo…

   • 0
    0

    Ako se boriš možeš biti pobjednik ili poraženi.
    A ako glumiš,samo si glumac,dobar ili loš ,svejedno.Ali to s pobjedom nema veze, crvenokravataševići.

 4. 0
  0

  Ko god da je pisao ovaj clanak bi trebao znati da DF nije „ostatak opozicije“, vec glavna i najveca opoziciona grupacija. Becic, Lekic i druzina su minorni igraci i rezimska „opozicija“.

 5. 0
  0

  Tako je bravo za Front. Samo tako nastavite, dostojanstveno, hrabro. Narod je uz vas. A ova takozvana opozicija neka i dalje nastavi da se blamira. Znate onu narodnu ko nece brata za brata oce tudjina za gospodara.

  • 0
   0

   Ma ne žali njih niko,Crnu nam Goru žalimo.
   Ostatak je vazda ostatak,pa makar bio i ostatak opozicije. To je ,u stvari,ostatak od opozicije.Oni koji nijesu niđe prispjeli,pa šibicare bez stava i bez programa.Demagozi…..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here