Насловна Политика ДФ: Умјесто да подржи протесте, Бечић трчи у загрљај Кривокапићу

ДФ: Умјесто да подржи протесте, Бечић трчи у загрљај Кривокапићу

9
ПОДИЈЕЛИ

,,ДФ изражава добронамјерну забринутост да се медијско – тајкунски чип угрђен у Алексу Бечића, у његовом најновијем интервјуу прегријао, и да му је ургентно потребно политичко летовање. То што је лидер Демократа починио геноцид над aкузативом и локативом хладнокрвно их гледајући „ у очима“, дио је његове граматичке природе, али смо дужни да зауставимо покушај геноцида над здравим разумом, првенствено за његово добро.“, изјавили су данас у Демократском фронту.Demokratski-front-logo-1

У Фронту наводе да изјава Алексе Бечића, да ће 27. септембра бити жртава, превазилази и изјаву Мила Ђукановића, који је изјавиио да су протести дестабилизација државе.

,,Тврдња Алексе Бечића да ће 27. септембра на протестима које организује ДФ бити жртава по својој безочности превазилази и самог Ђукановића, који нас је такое оптужио да желимо дестабилизовати Црну Гору да не добије позивницу за НАТО. Зато јавно позивамо Алексу Бечића да своја сазнања о планираним жртвама, и ко покушава преко лешева да дође на власт прво саопшти надлежним институцијама а онда обавијести и јавност. Пошто се ради о монструозним оптужбама, очекујемо да их Бечић и они који га кљукају оваквим бедастоћама поткријепе и доказима“.

Управо зато у ДФ-у сматрају да је Алекса Бечић прихватио улогу у оркестрираној кампањи режима против протеста. Бечић ,,хрли радије у загрљај“ Ранка Кривокапића, него што се користи опозиционом логиком, додају у ДФ-у.

 

,,Нажалост, у оркестрираној кампањи режима против ДФ – а и организације протеста, Алекса Бечић је прихватио да буде главна труба на чијој јаловој упорности би му позавидјели и побједници Гуче 2014. Уколико Алекса Бечић не изадје са конкретним доказима, још једном ћемо лоцирати трагове Срећка Шојића по којима скакуће лидер Демократа, јер су једино њих двојица успјели да најаве и откажу атентате на себе саме, а да ВДТ није успио ни да се прекрсти. Очигледно да опсједнутост различитим позадинама и теоријама завјере Бечићу не дозвољава да реално сагледа озбиљне друштвене процесе. Умјесто да подржи протесте, лидер Демократа противно опозиционој логици, у стању транса, срља у загрљај Ранка Кривокапића који никако да преболи стварну позадину коалиционог раскида с Ђукановићем“.

Из Фронта су се осврнули и на изјаву лидера Демократа, да ће напустити политику, уколико се открије да има финансијере и медијске покровитеље. Према ОО СНП Мојковац, Бечић је дужан 100 000 евра, али је и направио уговор од 50 000 евра са једном фирмом, у чијим се пословним објектима сада налази сједиште његове партије. ДФ је позвао и медијске тајкуне, који се крију иза Бечића, да изађу на видјело, јер не могу да зауставе протесте.

,,Што се тиче Бечићевог обећања да ће напустити политику уколико му се докаже да има финансијере и медијске покровитеље, остаје нам само дилема коме се обратио, СНП – у или ДФ – у. Пошто лидер Демократа воли да цитира Миодрага Лекића полемишући са ДФ – ом, обавјештавамо га да смо и ми само цитирали саопштење ОО СНП – а Мојковац у којем му траже да врати 100 000 евра, објасни неке уговоре од преко 50 000 евра са једном фирмом, у чијим пословним објектима се сада налазе његове просторије, гдје Бечић разговара са заинтересованим индивудуама, и притом их гледа у „ очима“. Наравно, потпуно је излишно тражити уговоре и са Бечићевим медијским гуруима, довољно је анализирати медијску „пажњу“ којом га обасипају, а због које би и Наташи Беквалац вода пошла на уста. Уосталом, о каквој финансијској „невиности“ се ради говори и податак да је у јулу прошле године била формирана радна група у СНП – у да истражи како и куд испарише десетине и десетине хиљада евра, да ли на младост или на мудрост или на нешто или неког трећег. Да не буде забуне, ДФ не жели да Алекса Бечић након саопштавања ових података напусти политику, јер ово наше реаговање има љековиту позадину, ако је Бечић уопште примјећује, а то је да га спријечимо да оболи од важности. Зато Бечићевим налогодавцима и партнерима из тајкунско – медијских кругова поручујемо да се не сакривају иза овог младића, и да га више не гурају под опозициони камион ДФ – а, јер протесте не могу зауставити, само могу повећати број неуспјешних политичких самоубистава“, закључују у ДФ-у.

9 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Saša, uporan si sa tom istrošenom demagogijom a izgleda da i ne shvatas koliko je odavno postala kontraproduktivna.
   Ako si i sam siguran u to sto papagajski ponavljas, pokusaj bar jednom gradjaninu objasniti da izlaskom na protest ne pomaže „vječitim liderima“ da zadrže čelna mjesta i privilegije,(odnosno da se izbore makar za cenzus), vec da je podrska protesta interes cijelog naroda!!
   Da je interes svih, zar bi tvoje „vodje“ toliko mjesecima pljuvali po ljudima koje je glasao i birao isti taj narod kojeg sada pozivaju da NJIH podrži? Ne troši se Saša, jer od lošeg scenarija nikad ne može ispasti ni osrednji film.

 1. 0
  0

  Opet Marina Jocic pise saopstenja sad se DF ustremio na Becica ocigledno da becic uzima odredjeni broj glasova od DF sad mozemo ocekivati svasta ponesto da front kaze za Becica lagano ali sigurno DF ide do dna i kad dotak e do dna priznace sta je radio protiv drugo a iz opozicije !

 2. 0
  0

  HOĆE LI NEKO OD LIDERA FRONTA PODNIJETI OSTAVKU AKO PROTESTI PROPADNU ?
  Hoćete li i ovog puta izvesti pristalice kao glinene golubove pred svu mašineriju mafijaškog režima da bi se vi vratili u udobne fotelje i privilegije kao da se ništat nije dogodilo?

 3. 0
  0

  Da li je ovo isti Becic koji je bio pozeljni kandidat Fronta u trci za predsjednika SNP? Da li je ovo onaj isti tvrdi opozicionar koga ste zeljeli u Frontu ili je to Aco Damjanovic koga ste nazivali licnim Milovim poslanikom?
  Ne znate vise frontovci kud udarate,nestaje i zadnja nada za censusom!!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here