Насловна Политика ДФ: Сусрет Пенса са лидерима остатка опозиције континуитет политике Обамине администрације

ДФ: Сусрет Пенса са лидерима остатка опозиције континуитет политике Обамине администрације

7
ПОДИЈЕЛИ

Састанак потпредсједника САД Мајкла Пенса са лидерима остатка опозиције је континуитет политике претходне администрације САД из времена предсједника Обаме, саопштили су данас из Демократског фронта.

„Легитимна је намјера и бивше и садашње администрације да покуша да дубоку политичку и државну кризу у Црној Гори ријеши на начин да инсталира неку власт која би и даље баштинила све тековине Ђукановићевог режима. Предлог да се опозиција прво врати у Парламент и да тамо настави преговоре са Душком Марковићем, сматрамо погрешним и тај став ДФ-а не може нико промјенити,“ казали су из ДФ-а и истакли.

„Један такав експеримент је већ виђен 2016. године када је остатак опозиције, осим ДФ-а прихватио да сједне за сто са Ђукановићем и да уђе у његову Владу. Резултати таквог експеримента су били поражавајући и за демократију и за народ и грађане Црне Горе, али и за партије које су ушле у Ђукановићеву Владу изборног повјерења.

Имали смо најнерегуларније изборе у последњих 27 година, бојкот парламента, једнопартијске изборе у Никшићу, лажни државни удар, прогон најјаче опозиционе групације ДФ, а грађани су на изборима казнили оне опозиционе партије које су прихватиле експеримент претходне администрације САД.“

Систем који је изградио Ђукановић је болеста – потребне су корјените промјене које нуди само ДФ

„Политика ДФ-а је кристално јасна и доследна. Систем који је изградио Ђукановић је болестан. Уништена је привреда, приватизоване институције, корупција је постала ендемска, мафија и режим су срасли у један организам, половина становништва се налази у зони екстремног сиромаштва, млади масовно напуштају земљу, унутаршње подјеле и сукоби ескалирају, јавне финансије су пред банкротом, а морал нације је разорен. Такав болесни систем се не може поправљати нити шминкати. Потребне су корјените рефроме које нуди само ДФ,“ нагласили су из ДФ-а и истакли:

„Као и прошли пут, ДФ поручује и новој администрацији САД , али посебно грађанима Црне Горе који се једини питају ко ће да влада у земљи, да без ДФ-а нема одрживог политичког рјешења, јер без ДФ-а неће бити неопходних корјенитих реформи болесног система који нацију води ка пропасти, банкроту и сукобима.“

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Gospodo lideri DF pogledajte se medjusobno u oči i sjetite se ko je došao na genijalnu ideju da se za demokratizaciju društva i evropsku Crnu Goru bori u koaliciji sa Kadirovom i sa dvojicom autsajdera sa predsjedničkih izbora u Srbiji.

 2. 0
  0

  Dobro je sto je cokoladni crvenokravatas bio na sastanak sa ostalim americkim satelitima a vi braco srbi vidjite koga glasate bice gori od darka i azre samo abnormalni ne vidi da je becic kao vuk brankovic zato neka napravi anketu da vidi kolko mu je povjerenje nece ni pet posto proc posle ovog sastanka sa srbskim ubicama konjec

 3. 0
  0

  ДФ води политику сукобљаања са цијелим свијетом, зато их нико не уважава већ их овако несретнике понижавају и игноришу. Гласањем за ДФ Срби никад не би поправили свој положај, зато их у задње вријеме напуштамо у оволиком броју.

  Напријед Бечић!

 4. 0
  0

  Pens je jos danas i sutra u Crnoj Gori i nikada vise.Dobro je da narod Crne Gore vidi ko se sa njim sastajao.Vrlo je moguce da ce Pens sjutra kada ne bude bilo isplate penzija,plata za prosvetu i zdravstvo utrcati sa hrpom dolara da pomogne napacenoj Crnoj Gori(malo morgen ,kako su govorili neki bivsi politicari).Ali,balon je naduvan do kraja i vrlo brzo ce da pukne.To je neminovnost i vise se zaustaviti ne moze.Sve ima svoj kraj,pa i ovaj DPS.

 5. 0
  0

  Šta je nervoza DF ovolika Pens primio Lekica i sve druge opozicione partije jedino nije DF je li to vama nesto govori iz DF molim vas ako vam nije nesto jasno zamolite Lekica da vam pojasni!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here