Насловна Политика ДФ: Србима намијењен апартхејд

ДФ: Србима намијењен апартхејд

3

Још једна изборна кампања протиче у уобичајеном маниру локалне актуелне власти у Бијелом Пољу. Међутим, права је прилика да се протагонистима антисрпске коалиције ДПС- СД- БС поставе нека, суштинска питања, рекли су данас из Дф-а.

„Колико је националних Срба на Вашој грађанској листи, како сами себе прозивате? У нашем граду је писан први ћирилични спис на Словенском југу – културна баштина под заштитом УНЕСКА, Мирослављево јеванђеље. Е, баш у том граду Срби су на маргини друштвеног и културног живота града. Српска културна елита промоције својих дјела држи искључиво у црквеним портама,а афирмација националног и културног идентитета Срба, могућа је, изгледа, само као у ранохришћанском периоду, у катакомбама“, пише у саопштењу.

Рекли су и да пројекти наше националне заједнице ни у књижевној фантастици не могу добити средства локалне управе за реализацију у Бијелом Пољу. – „Поређења ради, црногорска и бошњачка/ муслиманска баштина имају издашну подршку, што ми свакако поздрављамо. Ипак, указујемо на огромну несразмјеру у односу на заступљеност тих народа у популацији наше општине.“

„На крају, ипак, ДФ поручује актуелној коалицији ДПС- СД- БС да Срби у Бијелом Пољу нијесу џак за ударање, на коме ће коалициони партнери доказивати лојалност својим острашћеним шефовима. Резултат ДФ- а на овим изборима апсолутно ће вратити достојанство српском народу, без кога неће бити могуће доносити ниједну важну одлуку у нашем граду!“, закљуено је у саопштењу.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Podrska za nsd a sto ne homogenizujete Srpski korpus I narod ,a ne slepate uz sebe,cast Milanu.k , neke koji mnogi spominju udbu,a stara je izreka ko o cemu kurva o postenju, sto ne privolite, Marka m Koji je krenuo pravim putem, ne razbijete danilovica udbasa, Gori je no dedejic,I uz moderniju politiku ima li bi 25% najmanje,ovako nista be cinite nego zbunjujete to Srba sto je ostalo ,pa ih vrbuju beciceva sekta, kupuje dps, shvatite vise ljudi su zbunjeni. Dokaz izbori u hn dje vise od 65% Srba, Berane da nije Scekica. Use I u svoje kljuse. Ko vas jednom izda izdace vazda,ako vec nije, e onda ne kukajte , kad Sami svjesno Il svjesno il ne pravite poteze kamikaza. Df je 95 % glasacko tijelo nsd I sad je spalo od 20 na maksimum 11,12% znaci vise od 20% Srba nece u koaliciju s antisrbima, moze glumjet koliko hoce osnivac cpc banjo r,I s pedjom b , kao I s nekim koje iz ustava ne DZABE izbacio Srpski jezik. E to je , ako ste zastitnici Srba tako se ne stiti.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here