Насловна Политика ДФ и СНП заједно на изборима у Никшићу, УРА самостално

ДФ и СНП заједно на изборима у Никшићу, УРА самостално

6
ПОДИЈЕЛИ

Демократски фронт и Социјалистичка народна партија воде преговоре о заједничком наступу на локалним изборима у Никшићу, а у преговоре је укључен и Демос, као потенцијални трећи субјекат ове коалиције, али за сада не могу да потврде да ће дефинитивно бити дио ње.

У СНП су, за Дневне новине, потврдили да је заједнички наступ ДФ и СНП врло могућ.

У току су преговори и са Демосом да и они буду дио те коалиције, поједини субјекти из ДФ-а то траже. Нама је то прихватљиво, са представницима Демоса преговарамо, видјећемо шта ће бити“, казао је предсједник никшићког СНП-а Драгутин Раичевић.

Раичевић је рекао и да сматра да би то била добра комбинација, јер је ријеч о истом бирачком тијелу, те да би „за дан-два све требало да буде јасније”.

С друге стране, Грађански покрет УРА наступиће самостално на предстојећим локалним изборима у Никшићу који ће бити одржани 12. марта.

Предјседник Општинског одбора УРЕ Раде Милошевић казао је агенцији Мина да је тако одлучено на сједници њиховог одбора у Никшићу.

Од 30 присутних само је један глас био против, док су остали потврдили наш самосталан излазак„, казао је Милошевић. Он је најавио да ће следеће седмице саопштити ко ће бити носилац листе УРЕ на изборима у Никшићу.

На изборима у Никшићу самостално ће наступити и Социјалдемократска партија, док је за сада још неизвјесно хоће ли неке од политичких партија формирати коалицију или ће наступити у више колона.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Sa prevarantom Milicem nidje zajedno. Je li Front normalan da ovome koji cenzus nema daje mandate. Da Damjanovic vodi partiju druga prica bi bila.

 2. 0
  0

  Tako je, treba napraviti što širu koaliciju, prevazići animozitete i srušiti DPS. I možda je bolje ići u 2 kolone. A ovima što smeta koalicija DF-SNP pa možda i Demos, pokazuju koliko su politički zaostali. Kakve veze ima Milić ili Damjanović ili Mandić sa LOKALNIM izborima u NK?! Ako su na čelu partija nije im to tata ostavio, i nisu Oni partija. Ove Partije su pošteni narod, koji nije na prodaju. Samo se vi i dalje dijelite, svadjajte, zato i jesmo tu đe smo 25 god.

  • 0
   0

   Samo sloga, pravo zboris, s tim, sto imamo iskustvi Milica u Kotoru i zato mu ne vjerujem nista. Usao je i tamo i u NK sa necasnim namjerama. To je partijas koja nema cenzus, upravo sto je privatizopvana.

 3. 0
  0

  Уласком у коалуцију са пропалим СНП-ом ДФ че само изгубити повјерење дијела бирача,а са друге стране СНП-у је ово једини начин да ускочи у локални парламент(и ода,да уцјењују,ако од њих буде зависила власт).

 4. 0
  0

  PUNA PODRSKA ZA DF TREBA ICI ZAJEDNO SA SNP JER BI SE INACE PROSULI GLASOVI I OTISLI KOD OVIH IZ DPS STO PRIZELJKUJU POJEDINE PATRIOTE SA PORTALA.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here