Насловна Друштво ДФ: Руцкој потврдио да је Ђукановић плаћеник разних међународних центара

ДФ: Руцкој потврдио да је Ђукановић плаћеник разних међународних центара

4
ПОДИЈЕЛИ

Поводом изјаве бившег потпредсједника Руске федерације Александра Владимировича Руцкоја, који је јавно саопштио како је Русија деведесетих година корумпирала и за властите потребе унајмила ДПС и Мила Ђукановића за 15 милиона долара, Демократски фронт се обратио јавности и СДТ.

„Иако не вјерујемо да ће СДТ Катнић урадити било шта по питању изјаве бившег потпредсједника Руске федерације Александра Владимировича Руцкоја, који је јавно саопштио како је Русија деведесетих година корумпирала и за властите потребе унајмила ДПС и Мила Ђукановића за 15 милиона долара, тражимо од њега, у име грађана, да покрене истрагу и процесуира криминалну банду“, саопштено је из Демократског фронта.

Сматрају да иако је он саставни дио те криминалне организације, што је главни разлог због чега неће урадити ништа што може наштетити Ђукановићевом интересу, важно је да јавност региструје различити однос у случају изјаве кредибилног извора какав је потпредсједник Русије Александар Руцкој и изјаве извјесних Синђе и Паје, чија прошлост говори о томе да не завређују да се нађу у било каквом пристојном друштву, а камоли да буду свједоци сарадници у најделикатнијим судским процесима какав је лажни државни удар који је осмислио корупцији склони предсједник ДПС-а.

„За ДФ нема никакве сумње да је Мило Ђукановић издајник и, дуги низ година, најобичнији плаћеник разних међународних центара и то не само из Русије, а да је Миливоје Катнић само саставни дио његове организације који ће беспоговорно извршити свако његово наређење. Због људи попут Катнића, који не раде свој посао, Ђукановић и његова породица су данас, пљачком постали, најбогатији људи у овој несрећној и спаљеној земљи“, наводи се у саопштењу.

У ДФ сматрају да је питање је тренутка, када ће се, осим Руцкоја, појавити и неки други свједоци који су такође корумпирали Мила Ђукановића, а који долазе из реда високорангираних функционера из западних држава од којих је новац са великим жаром и њему својственом похлепом узимао Ђукановић. Када је у питању криминал и корупција, од које је имао користи, Ђукановић није био гадљив ни на једну страну свијета, а преварени прије или касније морају проговорити.

„Смијешно дјелује када ДПС прича о излапјелим политичарима, части, официрима, када се зна да се ради о партији чији су највиши функционери давно раскрстили са властитом чашћу, постајући издајници и криминалци. Изјава Руцкоја је први важан доказ да неку политичку организацију у ЦГ финансира неко из иностранства. Ово је само још један прилог у нашем захтјеву да ДПС као политичку организацију треба забранити, а њено руководство судски процесуирати. За оволику количину криминала не може један да плати за све, па макар исказао и такву беспоговорну спремност за жртвовањем какву је демонстрирао Светозар Маровић“, поручује Демократски фронт.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Koliko god da zna Ruckoj, malo zna!
  Korumpirano je to, ni samo ne zna od koga sve.
  Uzimalo, pamtilo nije, zaboravljalo …
  Knjigovodstveno neuredno …
  Od svakog uzimalo, nikom do kraja zavrsilo nije.
  Stoput ce on platiti poveriocima.
  Niko mu dug otpisati nece : ni oni izvanjci, ni ovi domaci.
  Spasa njemu nema, poverilacku ce njemu udar doci glave.
  Racun je njemu sacekusa!
  Los racun bez krcmara.

 2. 0
  0

  Eno Mila zapadni novinari prozivaju da ga kolege mafijasi i tajkuni zovu „gospodin 10 posto“. Od partnera uzima 10, a od naroda 100%

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here