Насловна Политика ДФ: Режимско истраживање јавног мњења тренуци за забаву, шалу и разоноду

ДФ: Режимско истраживање јавног мњења тренуци за забаву, шалу и разоноду

4
ПОДИЈЕЛИ

Само неколико дана након једног лажног истраживања јавног мњења, појавило се ново, и ова ситуација сада већ поприма елементе комедије, и ми из ДФ-а са радошћу чекамо следеће, наводи се у реаговању Демократског фронта, поводом истраживања Центра за демократију и људска права ЦЕДЕМ.

dflogo

Пошто су ДФ прије неколико дана нацртали на 10 одсто, а данас на 5, 8, очекујемо да нам већ следеће недјеље неко ново ,,истраживање’’ додијели 2, 1 одсто. Али, симптоматично је да између ових „истраживачких“ НВО не постоји никаква координација, већ се све своди на то како да се што више подиђе шефу режима и његовим пројекцијама„, казали су из ДФ-а.

Они још додају да осим што се ради о потпуној смијурији, и из овога треба извући неке поуке јер је јасно да се ради о отвореном обрачуну режима са Демократским фронтом и слободним грађанима Црне Горе, а ова поплава намјештених анкета сигуран је знак огромног страха који ДПС и предсједник те странке осјећају од протеста ДФ-а.

Наравно, у овај пројекат је, као најобичнији пион појединих функционера ДПС-а, укључена режимска про – НАТО опозиција из тима Б, која је понизно пристала да буде дио политичко-криминалног обрачуна са ДФ-ом. И тако ће се до 27. септембра ређати анкете режимских агенција, којима се желе демотивисати грађани, а појачати жеђ за изборима, наравно у организацији Ђукановића, новонасталих странака„, сматрају у ДФ-у.

На оваквао „истраживања јавног мњења“  у ДФ-у имају само један одговор, да никакве режимске анкете и притисци не могу зауставити антирежимску опозицију предвођену ДФ-ом на путу ка смјени актуелне власти и борби за слободну Црну Гору.

„Обмањивање грађана је омиљена дисциплина ДПС-а, а када се ,,увеже’’ са страхом од губљења власти онда се дође до ,,истраживања’’ којима се само покушава охрабрити уплашени шеф режима који одлично зна шта грађани мисле о њему и његовој власти која је Црну Гору увукла у катастрофалну ситуацију. Наиван је ако мисли да оваква истраживања имају некога утицаја на грађане, јер је познато да је снага ДПС-а, када би му се ускратиле методе крађе избора, управо на нивоу који је на овој смијешној анкети дописан ДФ-у. Демократски фронт је јачи од ДПС-а чак и у садашњем тренутку кад је овој партији на располагању читава машинерија крађе, притисака, уцјена. Зато овакве анкете могу бити само предмет подсмјеха и шала, а, понављамо, ДФ са нестрпљењем и задовољством ишчекује ново режимско истраживање јавног мњења, јер то су тренуци за забаву, шалу, разоноду„, закључили су из Демократског фронта.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ovi su svake izbore pogodili moj front i moja nova reko sam vam ja ne vrijedjajte ne podmecite ne radite prljave stvari ne mjesajte se u druge partije u lazi su kratke noge postoji neka svijest neka pravda sta vam to oce jos nije kasno da se vratite u normalu otkacite se Mandica i Medojevica a Bulatovic ce sam da ode cim osjeti da ispada iz igre.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here