Насловна Политика ДФ: Опозиција не би смјела да заборави како је Лекићу украдена побједа

ДФ: Опозиција не би смјела да заборави како је Лекићу украдена побједа

1
ПОДИЈЕЛИ

Demokratski-front-logo-1

Демократски фронт, још једном је подсјетио грађане, да не признају изборне резултате са предсједничких избора. Њихов медијски пул се зато обратио јавности.

Саопштење преносимо у цијелости.

Политички субјекти, не само ДФ, него и сви који су подржали кандидатуру Миодрага Лекића за предсједника Црне Горе, морају показати више политичке одговорности у процесу доказивања истине да је Миодраг Лекић побиједио на изборима, да је прави Предсједник Црне Горе, те да је побједа отета од стране ДПС-а уз, рекло би се, највећу могућу подршку институција система као што су Државна изборна комисија, Тужилаштво и Уставни суд.

Проток времена не смије никако значити нашу заборавност, јер ако ми заборавимо, онда ће то говорити о нама, односно онај који заборави или се не сјећа на који начин је потпредсједник ДПС-а Филип Вујановић по трећи пут сјео на мјесто предсједника, ризикује осуду јавности и констатацију да није мислио озбиљно када је заједно са нама, са правом, за Филипа Вујановића тврдио да је предсједник без легитимитета, да је умишљени предсједник.

О овим стварима било је неопходно водити рачуна у свакој од општина гдје је опозиција са државног нивоа на власти, па је сходно томе требало имати чињенице у виду и приликом прославе Дана Пљеваља. Одборници ДФ-а нијесу присуствовали сједници којој је присуствовао потпредсједник ДПС-а и умишљени предсједник Филип Вујановић.

Уколико су институције заробљене, уколико је Вујановић забораван, опозиција не смије испустити из вида чињеницу да је побједа отета, те да за већину општина и већину грађана Црне Горе Вујановић није, нити може бити, предсједник Црне Горе са изборним легитимитетом.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here