Насловна Политика ДФ: Програм Демократа заснован на самоповређивању

ДФ: Програм Демократа заснован на самоповређивању

8
ПОДИЈЕЛИ

Демократски фронт са жаљењем констатује да се Алекса Бечић бјежећи од наших логичних и коректних питања изгубио у лавиринту високе политике која је ипак много озбиљнији процес од његове антологијске синтагме „да се погледамо у очима“, саопштено је из ове партије.

Demokratski-front-logo-1

„Стварно признајемо да нисмо прочитали Програм Демократа, али је и голим оком видљиво посматрајући њиховог лидера да је он заснован на самоповређивању.“

Из Дф-а истичу да након што је успјешно извршио атентат на четврти и седми падеж, Алекса Бечић је, попут Срећка Шојића, успио да најави и одложи атентат на самог себе, вјероватно до расписивања избора, кад ћемо  сазнати које све терористичке организације планирају напад на Демократе.

А пошто  лидер Демократа упорно избјегава јавно суочавање на важне друштвено политичке теме принуђени смо за његово добро да га суочимо са њим самим“, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

„Што се тиче прижељкиваног стечаја ДФ –а, симптоматично је да се Бечићеве и жеље ДПС –а поклапају, али на њихову жалост, а на добробит  истинских опозиционара, остаће им пусте. То је показао и наш величанствени скуп у Беранама, који је изгледа једнако потресао режим и салонске опозиционаре, тако да ових дана не знамо да ли нас више напада Мишко Вуковић или Алекса Бечић. Ипак, лидеру Демократа једно признајемо, да се у питање стечаја боље разумије од нас јер је бившу партију довео готово до банкрота, „скромно“улажући у свој лик и дјело  и последњи цент  све до „историјског резултата и побједе“. А тај резултат је пад са десет на осам одборничких мандата и власт ДПС –а у Главном граду, али је упркос томе, изгледа Историја одлучила да Бечићу прогледа кроз прсте и прогласи га „побједником“за сопствене потребе. И тако у свом побједничко историјском заносу, лидер Демократа,  по налогу својих медијских финансијера говори о некаквим заокретима у ДФ –у за 180 степени по питању НАТО интеграција“, казали су из ДФ-а,

Из ДФ-а сматрају да иако добро зна да су ове удбашке подметачине сваки пут кад би се појавиле јавно разобличене, лидер Демократа свјесно прихвата да буде портпарол одређених тајкунско медијских концерна  који су га попели на НАТО хоклицу.

„У ДФ –у ниједан од конституената није мијењао однос према НАТО –у, а ако је Бечић мислио на свог дојучерашњег лидера Срђана Милица који га је довео за приправника, портпарола и замјеника директора, требало је да му то саопшти у “очима”прије него је напустио СНП. Да не буде забуне, ДФ не доводи у питање право Алексе Бечића да буде за НАТО, то је легитиман политички правац који је одабрао.“

„Уосталом, и у нашем савезу постоји странка која је од самог почетка за НАТО и то није никаква тајна. Зато не видимо ништа лоше у инсистирању да црногорска јавност и опозиционо бирачко тијело најзад добију одговоре  на сљедећа питања:

1. Да ли су Демократе и Алекса Бечић за или против учлањења Црне Горе у НАТО?    2. Шта је Алекса Бечић по питању даљих НАТО интеграција обећао замјеници америчког државног секретара Викторији Нуланд?
3. Да ли ће Демократе изаћи на унапријед покрадене изборе у организацији Мила Ђукановића?
4. Да ли ће Демократе подржати процесуирање свих који су опљачкали ову државу макер то био и шеф режима?
5.Да ли ће се Демократе придружити протестима 27. септембра?
6. Ко, на који начин, у ком износу и за које противуслуге финансира Демократе Алексе Бечића?“

„Убијеђени смо да нисмо поставили тешка питања, и да какав год био одговор, може помоћи етаблирању ове младе партије и створити основе за могућу сарадњу на поштовању различитости међу нама.  Чак мислимо да су питања много једноставнија, него кад се  пиле залети под камион“, закључује се у саопштењу Демократског фронта.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Alexa, ne odgovaraj gubitnicima kojima je jedino preostalo da nakon fijaska u Beranama, napadaju ostale opozicione subjekte, gotova je prevara.

 2. 0
  0

  Ajko Šojić je samaonapadajuću taktiku preuzeo od visokoškolovane megatrendaćke opajdare, a sadašnju gejneralnu sekretarku, koja se ovim aktivnostima bavila i u bivšoj partiji, a sa iskrenom željom da izigravajući žrtvu skrene pažnju na sebe, kao na presvislu mučenicu, ops mučenika.Ima lijeka, krcati više boba

 3. 0
  0

  Бечићу, само им не одговарај. Они ништа друго не умију него да се циганишу саопштењима а ти им дајеш прилику за то. Кад су истраживања показивала да Фронтовци имају 30 одсто, онда су драге воље излазили на „унапријед покрадене изборе“. Данас кад сви знамо да су испод цензуса не излази им се на изборе већ покрећу преварантску причу звану протести.

 4. 0
  0

  Мени је Бечић симпатичан, али ме стварно интересује одговор на питања 2 и 3. Од тога ће много шта зависити.

  Нема везе што је играо за репрезентацију Монтенегра.

 5. 0
  0

  Gubitnici iz DF gubituju po vaz dan ali u lazi su kratke noge i narod ce vas Mandicu,Bulatovicu i Medojevicu kazniti jer ko go da vam radi i pise saopstenja veze nema sa novinarskim poslom a kroz pisanje mi izgleda ko prodavacica ljubavi a sada ostarala i olinjala ko ovo saopstenje!

 6. 0
  0

  A ko ste vi da vishe postavljate pitanja novostvorenim politickim subjektima koji tek treba da se profilishu..? I sto vam to znace te Nato pitanja kad i sami priznajete da je Medunjavi i Pzp za- Nato.

  Jeste vi neki „opozicioni sveci“ da ko ucitelj preslishavate te novostvorene parte, da vi se ocituju po ovome il onome pitanju? Lijepo neko rece da oce ta fukara zamuchit vishe, vjeciti opozicionari koji ocito je, radite za Djukaja.

  I sto ta pitanja ne pitate Bojanovicu i Abazovicu i celoj URI? Nego samo Demosu i Demokratama. Ko da ono malo opozicionara ocete da ocerate od sebe… Zna se kome to najvise odgovara. Koristite lazi Damjanovica (sad vam je on dobar ) o Becku.

  Becko samo naprijed, i nikakva saradnja sa DPS igracima vjecitom opozicijom.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here