Насловна Насловна ДФ: Прије него што смо освојили преко 20% гласова, ЦЕДЕМ нас је...

ДФ: Прије него што смо освојили преко 20% гласова, ЦЕДЕМ нас је процијенио на 11,1%

10
ПОДИЈЕЛИ

Једно намјештено испитивање јавног мњења ЦЕДЕМ-а, којим се манипулисало у јуну, наставља да се злоупотребљава и ових дана у виду „анкете“ за предсједничке изборе, нагласили су из Демократског фронта.

„Потпуно иста акција Срђе Дармановића, Милоша Бешића и других удбаша из ЦЕДЕМ-а виђена је и прошле године у сусрет парламентарним изборима. Тада је ДФ, три мјесеца прије избора, у режији АНБ и ЦЕДЕМ-а ‘процијењен’ на истом проценту као и данас, да би, потом, наш политички савез у октобру освојио преко 20 одсто гласова, и то у атмосфери линча, хаоса и лажног државног удара,“ напоменули су из ДФ-а и истакли:

„Неко други би се након таквог промашаја застидио и извинио грађанима, али не и они који ово раде у склопу акција које режим води против ДФ-а, а којима се безуспјешно покушава нанијети штета нашем политичком савезу.

Из највеће опозиционе групације су оцијенили да ова активност режима није нимало случајна, и да се појављује се у тренутку када ДФ припрема озбиљну понуду за дјеловање опозиције у наредном периоду.

„Упознајемо јавност овом приликом и са истраживањима са терена која кажу да је ДФ много јачи него што је био у октобру прошле године. То режим добро зна, као и његови и Ацови медији и ‘аналитичари’, који нас овако ниско и подло нападају управо због тога што смо јаки.“

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Pet stranaka, deset genijalnih lidera i 20% glasova, čime se ponosite blago vam ga u pamet… Sad slijedi projekat MI ILI ON -Aleksa Bečić, borba za titulu: najači opozicioni subjekt!

 2. 0
  0

  Ukoliko DF zeli da zadrzi taj procenat, dobro bi bilo da ne blati opozicione partije, nego da napada samo DPS kao sto Demorakte rade.Napadom na Demorkate, pa iako ima i mjesta za napad DF ce samo srozavati sebe.Uostalom, vidjelo se to u HN, a Mojkovaci i Cetinje će biti lakmus papir da li se radi o silaznoj putanji DFa

 3. 0
  0

  Glasao sam vas u okt ali sad nemate ni 12 % . Razlog je jednostavan, napadate opozociju i ne zelizlte da se složite oko sustinskih pitanja. Odlaze vam glasaci zbog vase politike

 4. 0
  0

  Ne moze Cetinje biti pokazatelj snage DFa jer tamo nikad i nije imao neku podrsku… a sto se H. Novog tice,doslo je do raskola na lokalu,glasovi Novske liste su glasovi DFa, sto se vidi i po rezultatima na republickim izborima…

 5. 0
  0

  Pre izbora u HN ste govorili da DF ima 30 posto. Kao što smo videli Bečić je uzeo 30 posto a vi ste jedva prešli cenzus. Taj trend se nastavlja i na predsedničkim na koje se Bečić kandiduje a lideri Fronta ne smeju što je dokaz da su mala partija na ivici cenzusa. Demantujte me i dokažite da se niste uplašili od Bečića, kandidujte svog čoveka iz predsedništa DF.

 6. 0
  0

  Upropastili su onoliku masu naroda, onoliku moc
  Nijesu umjeli to da iskoriste ili ce prije bit da nijesu htjeli
  Pa jos dostini koji su bili one suzne i zagusljive veceri u podgorici mislim zvoni u glavi ono mandicevo da je milo napustio crnu goru i samprasovo 10 min i slicne fore.
  I na kraju kristal.
  Pa ko je toliko lud da im vjeruje vise
  Kao kakao

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here