Насловна Политика ДФ: Позивамо остатак опозиције да зауставимо економско социјални удар

ДФ: Позивамо остатак опозиције да зауставимо економско социјални удар

4
ПОДИЈЕЛИ

Предсједништво ДФ – а у циљу наставка минимума сагласја 39 опозиционих посланика још једном подсјећа и позива представнике Велике коалиције Кључ, Демократа и СДП – а да се званично одреде на понуђену платформу даљег заједничког дјеловања.

„Подсјећамо још једном да је наша понуда остатку опозиције искључиво базирана на основу предлога који су фигурирали на заједничким састанцима, а након њиховог одбијања да удружено организујемо демократске протесте и шетње. Због тога сматрамо да истрајавање на бојкоту, формирање Владе и Скупштине у сјенци, заједничка листа у Никшићу и заједнички опозициони кандидат за предсједничке изборе 2018. представљају прави одговор Ђукановићевом режиму и његовим покушајима да разбије опозиционо јединство“, наводи се у саопштењу.

„Имајући у виду озбиљност друштвено политичког тренутка у којем се налазимо, најављени економско социјални удар на најрањивије популације у Црној Гори, Предсједништво ДФ – а апелује на остатак опозиције да покажемо јавну одговорност као алтернатива погубној владавини ДПС – а и што прије договоримо правце даљег дјеловања. Истовремено очекујући званичан одговор на нашу понуду од 09. децембра од Велике коалиције Кључ, Демократа и СДП – а, спремни смо на сваки вид комуникације и евентуалних појашњења“, поручује Демократски фронт.

ПОДИЈЕЛИ

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  SADA ALI NIKADA ,REŽIM JE POTPUNO U GROGI STANJU !DF NEMA ČEKANJA ,ULICA I SAMO ULICA MOŽE MAKNUTI OVO ZLO.SVI NA ULICE ,PA KO IZOSTANE ZNA SE ZA KOGA RADI.

  • 0
   0

   To pricate evo vise od godinu dana! Totalna vam je histerija u glavama. A danas ste nikad dalji od toga cilja! Da nije tuzno bilo bi presmijesno!

 2. 0
  0

  ДФ: „Имајући у виду озбиљност друштвено политичког тренутка у којем се налазимо, најављени економско социјални удар на најрањивије популације у Црној Гори, Предсједништво ДФ – а апелује на остатак опозиције да покажемо јавну одговорност као алтернатива погубној владавини ДПС – а и што прије договоримо правце даљег дјеловања“.
  Тако је, то и јединство у бојкоту Скупштине која је у потпуности срасла са Владом чиме је њено дјеловање ван уставног одређенја подјеле валсти на законодавну, извршну и судску. Актуелна власт не може побиједити удружену опозицију, али ће вам зато потурати и потурати разне Ђуровиће, против чега се хитним формирањеем власти у Котору и Будви морате изборити и препознати и уклонити диверзанте.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here