Насловна Политика ДФ позива опозицију да размотре одлуку о самосталном наступу на изборима у...

ДФ позива опозицију да размотре одлуку о самосталном наступу на изборима у НК

1
ПОДИЈЕЛИ

Позивамо колеге из опозиције да још једном преиспитају одлуку о самосталном наступу на изборима у Никшићу, јер су ови избори важнији од било чијег личног и партијског интереса, појединачне сујете и нетрпељивости – наведено је у данашњем саопштењу Демократског фронта које је потписао посланик ДФ-а, Јован Вучуровић.

„Они који себе сматрају одговорним политичарима, младим лидерима – наследницима ‘компромитованих и нечистих лидера’ њихових ранијих и садашњих странака, како воле да истакну, или личностима доказаним у грађанству са огромним искуством у бављењу политиком и дипломатијом, немају право на такве рискантне потезе, нарочито што нам искуство од 16. октобра говори да ће буквално сваки глас бити важан“, навели су из ДФ-а.

Према ријечима Вучуровића, то што нико од наведених чланова опозиције, за разлику од парламентарних избора, овога пута није водио преговоре и сједао за исти сто са Милом Ђукановићем, даје ДФ-у велику предност која улива наду грађанима Никшића да „у опозицији нема трулих дасака већ да ћемо након избора формирати озбиљну и одговорну власт“.

Jovan Vucurovic

Идеја ДФ-а о бојкоту парламента, коју су прихватиле и друге опозиционе странке, је направила добре темеље за опозициону сарадњу јер је напросто онемогућила било какву врсту сједјења на двије столице. Очи опозиционих гласача су упрте у све нас и они очекују да Никшић буде ослобођен, а нарочито Никшићани изражавају велику наду да ће се побједом опозиције њихов град спасити од даљег пропадања“, закључује Вучуровић.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here