Насловна Политика ДФ: Подржаћемо свако рјешење у Котору којим ће се развластити ДПС

ДФ: Подржаћемо свако рјешење у Котору којим ће се развластити ДПС

2
ПОДИЈЕЛИ

Спремни смо да подржимо свако рјешење у Котору које ће резултирати развлашћењем ДПС-а, нагласили су данас из Демократског фронта. Они су нагласили да Велика коалиција Кључ, Демократе и СДП морају проблем око (не)формирања власти прво ријешити између себе те апеловали на своје колеге из опозиције да што прије одрже састанак.

Саопштење ДФ-а преносимо у цјелости:

„Демократски фронт се својим досадашњим дјеловањем показао као стожер окупљања опозиције спреман на сваки вид компромиса како би развластили ДПС на државном и локалном нивоу. Као убједљиво најјачи опозициони субјект без икаквих условљавања и страначких интереса понудили смо странкама националних мањина да саме формирају власт уз нашу мањинску подршку.

Наша јавна одговорност и потреба да испоштујемо изборну вољу грађана обавезују нас да се и према понуди которског СНП – а јавно и јасно одредимо. Пошто се након завршених избора остатак опозиције на државном нивоу коју представљају Велика коалиција Кључ, Демократе и СДП неформално функционише као један субјект у комуникацији са ДФ-ом, сматрамо да проблем око (не)формирања власти у Котору морају прво ријешити између себе.

ДФ је спреман да подржи свако рјешење које буду заједнички предложили, а које ће резултирати развлашћивањем ДПС – а у Котору. Зато апелујемо на колеге из опозиције да што прије одрже састанак, елиминишу евентуалне сујете и недоумице, како би грађани Котора добили власт за коју су гласали. Понављамо, ДФ им ни у једном сегменту неће бити препрека, напротив, сматрамо да оваквим нашим ставом још једном доприносимо изласку из незавидне ситуације за коју ни најмање нисмо одговорни.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Очигледно је да се у Котору или врше припреме и престројавања за нове локалне изборе или перу руке од немогућности договора опозиције.Треба у наредном периоду очекивати саопштења остале опозоције и међусобна оптуживања,а што једино погодује ДПС-у.Оваква опозиција својим чињењем или нечињењем и пребацивањем одговорности на друге само ради против своих интереса.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here