Насловна Друштво ДФ: Подршка породици Ђуришић

ДФ: Подршка породици Ђуришић

2
ПОДИЈЕЛИ

Демократски фронт позива режим и његове експозитуре у Главном граду да прекину са малтретирањем породице Ђуришић, која данима, демократски и достојанствено, брани своју приватну имовину и да одмах, сходно закону, Ђуришићима врате оно што је њихово. На тај начин би се прекинула и агонија грађана Забјела, који такође трпе због неодговорности Славољуба Стијеповића, саопштио је данас предсједник ОО НСД Подгорица и функционер ДФ-а Радош Зечевић.

„Умјесто да се испоштује закон и Ђуришићима врати њихова земља, они су принуђени да, бранећи имовину, дане проводе на подгоричким врућинама, а шиканирање се наставља хапшењима и тортуром. Са друге стране, они који су опустошили и опљачкали ову земљу, директно у џепове стављајући паре од распродаје државног власништва, несметано настављају са лоповлуком, а свједоци смо и да се разним криминалцима и пробисвијетима блиским режиму исплаћују разна обештећења,“ нагласио је Зечевић и истакао:

„Породица Ђуришић има уредну и комплетну документацију да је земља коју потражују њихова, али у овој бесудној земљи не одлучују право и правда него политичка подобност и полтронски однос према криминалцима из врха режима. Дакле, имамо класичан примјер кршења закона и спровођење тортуре од стране оних који би у демократским државама били задужени за спровођење закона – полиције, комуналне полиције, инспекције, и наравно од режимских пиона попут Славољуба Стијеповића, који оваквим потезима покушава да стекне који поен код својих ментора у странци.

ДФ даје пуну подршку породици Ђуришић и осталима који се налазе на удару незајажљиве криминалне хоботнице која пустоши и уништава Црну Гору и укида грађанима свако право, па и оно на приватну својину.“

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ови што хапсе, природно не разликују приватну и приватизовану имовину.

    Подршка за Ђуришиће!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here