Насловна Политика ДФ: По одласку одборника из СДП-а власт у Никшићу нема легитимитет

ДФ: По одласку одборника из СДП-а власт у Никшићу нема легитимитет

0
ПОДИЈЕЛИ

Раичевић и Лалатовић позивају представнике ДПС-а да јавности објасне у којој су коалицији – са Кривокапићем или са Брајовићем, или „и са једнима и другима“
Одборници никшићког Демократског фронта из Покрета за промјене, Владан Раичевић и Арсеније Лалатовић, сматрају да актуелна власт у граду под Требјесом нема легитимитет због тога што су одборници СДП-а напустили ту политичку партију.

DF NIKSIC

Они траже распуштање Скупштине и организовање „првих фер избора“, а позивају представнике ДПС-а да јавности објасне у којој су  коалицији – са Кривокапићем или са Брајовићем, или „и са једнима и другима“.

„Свјесни чињенице да што се ‘грбо роди вријеме не исправи’, вјерујемо да они који су закопали Никшић у рупу од преко 40 милиона евра, неће још дуго успјети да се крију од суда правде и грађана. Њихова политика, оличена у корупцији и криминалу, добиће и судски епилог. Грађани треба да знају да градски дуг није смањен, него да га ДПС-ова клика свакодневно увећава и задужује нас ради своје власти и користи”, тврде Раичевић и Лалатовић.

Они сматрају да ће „дневна шминкања и покушај пеглања, а испод жита страховитог мрцварења „свачијих другова а ничијих пријатеља’” на крају довести до тачке након које нема повратка, и да је протест грађана једини „пријеки лијек”.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here