Насловна Политика ДФ: Пајовић је тројански коњ Тарзана Милошевића

ДФ: Пајовић је тројански коњ Тарзана Милошевића

2
ПОДИЈЕЛИ

„Прес конференција Дарка Пајовића представља најбољу потврду наших ставова да ће његова нестајућа странка исфорсираним галопом заузети слободне ливаде које им је означио Тарзан Милошевић„, наводи се у данашњем саопштењу Медијског центра Демократског фронта.

Demokratski-front-logo-1

У саопштењу се позива јавност да кроз „лик и ријечи Дарка Пајовића“ види како изгледа „политичко треће јутро, на којем политички покојници убјеђују друге и себе да им је притисак 120 : 80″.

„Човјек који се прије годину дана јавно хвалио да је доставио јавности „Снимак“  о изборним злоупотребама ДПС-а очигледно је за пријемни испит прогутао све доказе и траке снимљеног материјала. Зато сад по овој врућини, из њега бунцају скрембловани остаци разних Ђукановића, Вукчевића, Стијеповића, Мугоша и осталих у којима је препознао партнере“, наводе из ДФ-а и позивају Азру Јасавић,  члана Анкетног одбора која се бавила истрагом афере „Снимак“, да се јавно огради од Пајовићевог „опозиционог харикирија“, и заустави политичку корупцију по принципу: „један Пајовић-читава Позитивна„.  

„ДФ још једном понавља да опозиција никад није имала 36 плус једног посланика, и вјероватноћа да  Дарко Пајовић  сада, али и раније гласа за смјену Ђукановићеве владе, равна је могућности да Мишко Вуковић постане предсједник уједињеног СДП-а. Зато Дарко Ђуровић, или Драго Пајовић, или како год, нема потребе да  шаље љутите поруке како неће са ДФ-ом, јер ДФ у ствари неће са опозиционим велеиздајницима и тројанским коњима Тарзана Милошевића„, стоји у саопштењу.

Из ДФ-а најављују да ће они и даље радити на „раскринкавању разних Пајовића из чијих очију вире Ђукановићеве ципеле„.

„И политичким ембрионима је јасно да је ова микрокредитна дружина од тренутка кад се формирала имала само један циљ: уклизати у јужне дјелове режима и попут афричких птица које се хране на леђима нилског коња, чекати нови дан и нову нафаку, све умирући од голог страха да њихов хранилац изненада не зарони.

А што се тиче припрема за нове изборе,ако уопште дозволимо њихово одржавање, ДФ искрено вјерује, да овог пута Пајовић неће бити на редном броју 76 ДПС-ове посланичке листе као што је то био случај прије десетак година, већ да ће Тарзан Милошевић успјети да га спусти до Војина Ђукановића, или бар Бебе Џаковић. Наравно, ово све под условом, да Мило Ђукановић тог дана буде добро расположен„, закључује се у данашњем саопштењу Демократског фронта.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Poslednja anketa kaže: DPS 40%, DF 15 odsto, SNP 7, DEMOS 7, Demokrate 6, URA 5, BS 4, Sdp (Ranko) 3, SDP (Brajovic) 2, Pozitivna 1,5… Pajovic ne ulazi u parlament tako da neće u koaliciju sa DPS

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here