Насловна Политика ДФ: На протесте нисмо позвали Дарка Пајовића Ђуровића јер очекујемо само опозиционаре

ДФ: На протесте нисмо позвали Дарка Пајовића Ђуровића јер очекујемо само опозиционаре

12
ПОДИЈЕЛИ

Демократски фронт је саопштио је да, на протесте заказане за 27. септембар, нису позвали предсједника Позитивне Црне Горе Дарка Пајовића, јер је позив упућен слободоумним опозиционарима, што како тврде у ДФ-у лидер Позитивне није.

dflogo

Пајовић је данас раније оцијенио да су протести који су заказани за септембар рефлекс распада, фрустрације и немоћи политичке структуре која их организује, и поручио да Позитивна неће у томе учествовати. Из ДФ-а су на ту констатацију поручили Пајовићу да га нико није звао. 

Саопштење Демократског фронта преносимо интегрално:

*****

Након што је прошло четрдесет дана од кад је Дарко Пајовић најавивши коалицију са ДПС-ом, сахранио самог себе, данас се на дан његове политичке четрдестице претворио у политичког зомбија који бауља опозиционом сценом и виче „ја сам жив“.

ДФ обавјештава Дарка Ђуровића или Драга Пајовића или како год, да њега нико није звао да се придружи протестима јер се позив односи искључиво на слободоумне, храбре и одлучне опозиционаре, а лидер Позитивне није ни једно, ни друго, ни треће.

Још од Никшића нико у Црној Гори нема дилему да је Дарко Ђуровић или Драго Пајовић, или како год, једна обична подрепна мува режима, коју су до скоро хранили на хумусу НВО грантова, с сад су га пребацили да без главе на основу разних мириса зуји око јужних дјелова режима. Његово појављивање на протестима би било опасно и са аспекта безбједности, јер би га као сваку подрепну режимску муву, храбре и непоколеблљве жене најуриле метлама и матарицама као што су то раније урадиле са Килибардом и Мугошом. Нисмо сигурни да би Пајовић бјежећи од метли могао да брзо стигне до сједишта ДПС – а и нађе уточиште у њиховим подрумима, зато му и препоручујемо да не долази на протесте ако није у доброј физичкој кондицији.

ДФ преузима јавну одговорност сто Дарка Ђуровића или Драга Пајовића или како год, након Никшића нисмо разголитили као режимску конкубину, али Миодраг Лекић је инсистирао да ову његову издају третирамо као незнавеност и тренутну неурачунљивост, рачунајући да ће му он такав послужити за предсједничке изборе.

Пошто је избачен из тима Б, а од Нуландове је успио да види само портира и електричара у амбасади, његова фрустрираност је прешла у дијагнозу познату као „Тарзанов тројанац“.

Међутим, његова дијагноза сад галопирајуће прелази у параноју, јер му политички директор ДПС-а није обезбиједио ливаду којој се надао, већ га још држе на неквалитетном блору који је и изазвао политичку дизентерију код Пајовића. На његову жалост, чак ни у амбасади немају довољно политичких пелена да санирају видљиве и непријатне политичке трагове које Пајовић оставља. А то што му с времена на вријеме одговоре попут данашњег напишу треће секретарице осмих секретара у некој амбасади, најбољи је доказ како је могућа инверзивна нивелација, и како се Пајовић од уваженог ембрионолога, претворио у несупјешан опозициони абортус.

Што се успјешности протеста тиче нека се лидер Позитивне не оптерећује, један од предуслова успјеха је испуњен, јер опозициони велеиздајници и Ђукановићеви пажеви попут њега неће бити тамо. Зато са задовољством очекујемо да се Пајовић поново огласи на полугодишњици своје политичке погибије и да читавој Црној Гори поднесе рапорт како је толико дуго преживио испод репа режима.

*****

12 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Нешто овако глупо, вулгарно и примитивно може написати само неко из Фронта. Дешавало се и до сад да неке политичке опције оду на сметлиште историје али ниједна није ишла са мање достојанства него несретници из Фронта. Каквих ћемо се све њихових бламова нагледати до наредних избора страх ме и да помислим. Да је неко други у питању рекао бих да су овим саопштењем дотакли дно али будући да се ради о Медовим Новашима сигуран сам да не постоји то дно испод кога они не могу да зароне.

  • 0
   0

   Не обраћајте пажњу на овог удбаша из удбашког расадника, рахметли Народне странке. Њему су дали да удбашким подметачинама, нарочито на овом порталу, напада ДФ. Размислите зашто је УДБА навалила на ДФ. Јасан је одговор. Зато нам је мали удбашки жбир Секулица много нервозан и много се расписао овдје. Ако се потруди још мало, опет ће му Мило дати да му …. 🙂

 2. 0
  0

  Jer moguce da ovakva saopstenja daje Df obo je dno dna cisti primitivizam! Izgleda da je ovo priprema za savez sa DPS jer protesti propadaju Manda raspusta Df izlazi sam na izbore osvaja 3,1 posto to je cenzus i sa tim cenzusom sa Dps i snp formira drzavnu vlast. Jer nemogu e je covjek da napada samo opozicione partije !

 3. 0
  0

  E ovako treba da se prica sa ljudima koji izdaju sve za sta su ubjedjivali druge da se zalazu. Koliko li ih samo jos ima? Na kraju krajeva to vise ni nijesu ljudi.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here