Насловна Насловна ДФ: Марковић је организатор или заштитник извршиоца нерасвијетљених убистава у Црној Гори

ДФ: Марковић је организатор или заштитник извршиоца нерасвијетљених убистава у Црној Гори

3
ПОДИЈЕЛИ

Премијер Душко Марковић организатор је или заштитник извршиоца нерасвијетљених убистава у Црној Гори, изјавио је данас прeдсједник Клуба посланика ДФ-а Милутин Ђукановић. Он је нагласио да ће његова дрскост, бахатост, безобзирност и безобразност остати у сјенци његове велеиздаје православља, хришћанства, Његоша и других вриједности Црне Горе, те поручио да се само демократија и слобода могу обрачунати са ликовима као што су Марковић, Катнић, Радоњић и њима слични и да је ДФ покренуо ту борбу од које неће одустати све до остварења коначног циља.

Саопштење г. Ђукановића преносимо у цјелости:

Јуче се огласио Сретен Радоњић, директор Агенције за спречавање корупције(АСК) да саопшти како је радио све по закону и како кривична пријава Демократског фронта није аргументована и како представља политички памфлет. То што Радоњић у самом Образложењу Одлуке демантује Одлуку, за њега није уопште важно, а у суштини тим чином себе сврстава у ред обичних полицијских и људских хуља.

Да има трунку морала Сретен Радоњић би морао да заћути и да саопшти да је све радио по налогу свекра своје ћерке, садашњег премијера Душка Марковића, иначе познатог по својој бескурпулозности и безобзирности.

Одлука коју је донио Душко Марковић, а коју је реализовао таст његовог сина, Сретен Радоњић, о привременој обустави средстава, 350.000 евра, Демократском фронту, представља један од последњих покушаја да се заустави борба за слободу и демократију у Црној Гори. Одлука о привременој обустави средстава ДФ-у од стране Душка Марковића остаће као примјер дрскости и бахатости, некада великог русофила, антинатовца и великог следбеника чувене пароле: „Америка и Енглеска биће земља пролетерска“. Дрскост, бахатост, безобзирност и безобразност Душка Марковића ипак ће остати у сјенци његове велеиздаје православља, хришћанства, Његоша и других вриједности Црне Горе.

Душку Марковићу би било много паметније да објасни како је за вријеме његовог управљања тајним службама у Црној Гори остало нерасвијетљено више од 40 убистава и како је у Црној Гори опљачкана државна имовина.

Марковићева објашњења да нико невин није страдао је ординарна лаж, и само је потврда да је он био један од организатора или заштитник извршиоца, великог броја неријешених убистава.

Такође, његова аболиција црногорских тајкуна од пљачке државне имовине и њихово превођење у угледне привреднике, само је још један допринос о монструозном лику и дјелу садашњег премијера.

На жалост, Специјалног државног тужиоца (СДТ) Миливоја Катнића не интересује улога Марковића у великом броју убистава и пљачке државне имовине, већ сервилно служи актуелном режиму и за њихов интерес производи државне ударе у којима су требало да буду ликвидирани лидери опозиције.

СДТ-а, а и Сретена Радоњића не интересује колико је износио цјеновник, за политички маркетинг, ТВ Пинк и да ли је ДПС имао привилеговане цијене код ове телевизије или је користио новац из црних фондова за рекламирање на овој телевизији. Нема одговора на питање да ли је износ од нешто мање од 200.000 евра, које је од стране ДПС-а,  уплаћен ТВ Пинк довољан да измири готово двомјесечни закуп комплетног информативног програма ове телевизије.

Само демократија и слобода могу се обрачунати са ликовима као што су Марковић, Катнић, Радоњић и њима слични. ДФ је покренуо ту борбу, и до коначног остварења тог циља нећемо се зауставити.

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here